Nvidia BroadCast = GTX ?

islam53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba,

NVIDIA BroadCast son sürüme gelene kadar bypass ile GTX ekran kartı ile kullanım imkanı veriyordu son sürümde bu imkansız mı oldu acaba bilgisi olan var mı? Bu programı kullanmayı çok istiyorum ses filtrelemesi kamerada sanki yeşil perde varmış gibi arka planı silme gibi özellikleri çok başarılı. 

NVIDIA GTX 1050 ti ekran kartım ve HyperX QuadCast mikrofonum var YouTube da videolar atıyorum hatırı sayılır bir takipçi sayım var. Böyle bir uygulamaya ihtiyacım var. Mikrofonum çok gürültü alıyor. NVIDIA voice kullanarak gürültü konusunu bir miktar hallettim gibi.

Video çekme programı olarak NVIDIA Shadowplay kullanıyorum bununla birlikte kemara arka plan olayını yapabileceğim bir akıl verebilir misiniz bana?

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,376
Cvp: Nvidia BroadCast = GTX ?

Selamlar,

Evet bu durum mümkündü. Ancak NVIDIA GTX serisinin ilk versiyonlarına bu durumda imkân tanımıyor maalesef. NVIDIA Broadcast için son sürümü kaldırıp, eski sürümden devam edemiyor musunuz? Ben bu tip durumlarda eski exe'leri saklıyorum. İnterneti kapatıp kurduğumda eski sürümden devam ediyorum.

OBS ile arka plan kaldırabiliyorsunuz. Fakat arkanızda yeşil veya benzeri bir renk tonu olması lazım. 25-45 TL arası yeşil kumaşlar gerdirerek pek çok insan yapıyor ve başarılı oluyor.

[video=youtube]https://youtu.be/F0I3uxTzr2A[/video]

KS

islam53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
RE: Cvp: Nvidia BroadCast = GTX ?

OceanLaB' Alıntı:
Selamlar,

Evet bu durum mümkündü. Ancak NVIDIA GTX serisinin ilk versiyonlarına bu durumda imkân tanımıyor maalesef. NVIDIA Broadcast için son sürümü kaldırıp, eski sürümden devam edemiyor musunuz? Ben bu tip durumlarda eski exe'leri saklıyorum. İnterneti kapatıp kurduğumda eski sürümden devam ediyorum.

OBS ile arka plan kaldırabiliyorsunuz. Fakat arkanızda yeşil veya benzeri bir renk tonu olması lazım. 25-45 TL arası yeşil kumaşlar gerdirerek pek çok insan yapıyor ve başarılı oluyor.

[video=youtube]https://youtu.be/F0I3uxTzr2A[/video]
ne yazıkki oyuna girmek için internet gerekiyor uygulamayı açtığın anda güncelleme istiyor OBS kullanmak istemiyorum video çekerken yük işlemciye biniyor oyunda sıkıntı yaşıyorum Nvidia ile video çekiyorum gerçekten harika işler yapıyor lar sanırım mecburen cebimden bi 10k harcamam gerekecek acaba elimdeki 1050 ti ekran kartını satıp rtx ekran kartı alsam şuan ki sistemim ekran kartını destekler mi sistemim biraz eski ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri