NVIDIA Denetim Masası Açılmamaya Başladı (ÇÖZÜLDÜ)

furkanceyln47

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba,
Nvidia denetim masası açılmıyor fakat daha önce çok rahat açılıyordu.

Şimdi sorunun ne oldugunu bilmiyorum fakat bios güncellemesi diyorlar onu asla yapamam çok riskli fakat driveri kaldır vb diyorlar simdi yanlıs birsey yaparım die korkuyorum nolur yardımcı olun !!

hunkar dogan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: NVIDIA Denetim Masası Açılmamaya Başladı

bro büyük ihtimal gereksiz uygulamaları kapatırken nvidia denetim masasınında uygulamasını kapamışsın aynı sorun bende de olmuştu
Çözümü Şöyle
Bilgisayar/Çalıştır/msconfig yazdıktan sonra bi ekran gelicek karşına orda yukarıda başlangıç yazması lazım oraya gir orda Nvidia yazanların yanındaki tikleri aç sonra uygula de sonra tamama bas ve bilgisayarı restleyip bide öyle dene

KS

furkanceyln47

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

hunkar dogan' Alıntı:
bro büyük ihtimal gereksiz uygulamaları kapatırken nvidia denetim masasınında uygulamasını kapamışsın aynı sorun bende de olmuştu
Çözümü Şöyle
Bilgisayar/Çalıştır/msconfig yazdıktan sonra bi ekran gelicek karşına orda yukarıda başlangıç yazması lazım oraya gir orda Nvidia yazanların yanındaki tikleri aç sonra uygula de sonra tamama bas ve bilgisayarı restleyip bide öyle dene

Oraya hiç girmedim ama hepsi tikli

ByBurak Bakırhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Windows arama yerine Hizmetler yaz ve çıkan sonuçta hizmetlere gir orda N harfine bas büyük ihtimal böyle birşey çıkacak. ona çift tıkla Başlangıç türü Devredışı ise Otomatik yapıp uygula de ve pcyi yeniden başlat.

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17

Verilen cevaplar için her birinize teşekkür ediyorum :) Önce hizmetlere bakın daha sonra düzelmediği taktirde program ekle kaldırdan uygulamayı kaldırın yeniden kurun.

KS

furkanceyln47

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Sorun çözüldü, Herkese teşekkürler geç cevap yazdım kusura bakmayın.

WalterHolk ve PCMaster'in dediği gibi driver vb herşeyi kaldırıp tekrar kurun sorun çözülmüştür.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri