NVIDIA Denetim Masasındaki Keskinleştirme

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
1693686170581.png
burdaki dosya 437 sürümünden sonra keskinleştirme kalktı sanırsam bu yayıncıda o keskinleştirme ayarını bu dosyaylaetkinleştirebiliyoruz ama açmaya calıştığımda dosyayı
1693686319956.png
bu uyarı geliyor kaspersky ile tarattığımda bir sıkıntı yok virüs totaldede tarattığımda 0/59 yani virüs yok diyor ama windows neden bunu yapıyor o yayıncı arkadaş kullanıyor ve coğu kişide kullanıyor bu ayarı yanı zarar verceğini bile bile kullanırmı bilmiyorum o yayıncı ama genede sorayım ben size yapmak ne kadar faydalı olur zarar verirmi pcye sırf adamları rhaat görmek için daha iyi oynamak uğruna değermi ?

yayıncı arkadaşta dosyalarına müdahele ettiği için virüs olarak algılıyor diyor virüs değil diyor haklıda kaspersky bişey demiyor virüs totalde bişi demiyor ama sisteme zarar verirmi beni o korkutuyorki baya kişide kullanıyor bunu

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Ekli dosyayı görüntüle 26592burdaki dosya 437 sürümünden sonra keskinleştirme kalktı sanırsam bu yayıncıda o keskinleştirme ayarını bu dosyaylaetkinleştirebiliyoruz ama açmaya calıştığımda dosyayı Ekli dosyayı görüntüle 26593bu uyarı geliyor kaspersky ile tarattığımda bir sıkıntı yok virüs totaldede tarattığımda 0/59 yani virüs yok diyor ama windows neden bunu yapıyor o yayıncı arkadaş kullanıyor ve coğu kişide kullanıyor bu ayarı yanı zarar verceğini bile bile kullanırmı bilmiyorum o yayıncı ama genede sorayım ben size yapmak ne kadar faydalı olur zarar verirmi pcye sırf adamları rhaat görmek için daha iyi oynamak uğruna değermi ?

yayıncı arkadaşta dosyalarına müdahele ettiği için virüs olarak algılıyor diyor virüs değil diyor haklıda kaspersky bişey demiyor virüs totalde bişi demiyor ama sisteme zarar verirmi beni o korkutuyorki baya kişide kullanıyor bunu
Yani kur gör bence, kurduktan sonra bir daha tarat sorun yoksa kullan, olursa format atarsın. Ekran kartının voltajıyla bir şeyiyle oynamıyorsun, zarar vereceğini sanmam.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri