Nvidia ekran ayarları kullanılamaz ?

İlkay Yörük

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=Helvetica, Arial, sans-serif] galax GTX 1050 ti 8 GB ram g4560 işlemci, bunu kurduk ekran kartı hata veriyor? Oyunlar çok aşırı kasıyor , yardım lazım bilen var mı ? Nvidia ekran ayarları kullanılamaz diyor , alt başlık olarak , şu anda invidia gpu ya bağlı bir ekran kartı kullanmıyorsunuz diyor, ? [/font][font=Helvetica, Arial, sans-serif]PC Hocası ve forum arkadaşlarım [/font][font=Helvetica, Arial, sans-serif] yardımınız lazım :huh:  şu an intelde güncelleme yaparken bilgisayar gereksinimleri karşılamıyor diye hata veriyor ? [/font]
[font=Helvetica, Arial, sans-serif]
nWl1XB.png
9dNkMo.png
[/font]

[font=Helvetica, Arial, sans-serif]bu arada denetim masasından güncellemeyi denedim , foruma sormadan önce araştırdım ama işime yarar bir şey çıkmadı [/font]

KS

İlkay Yörük

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ekran kartını sistem görüyor ama ? aygıt yöneticisinde mevcut gözüküyor ? sokette sorun olup olmadığını nasıl anlayabilirim ? güya hazır sistem aldık teknobi.... den reklam olmasın anlayan anlar

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Siteyle iletişime geç onun öncesinde driver indirdiysen sil yeniden tam olarak yukle

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle detaylı sistem bileşenlerini yazın. Tüm bileşenlerin marka modelini belirtin. Daha sonra ki adımlara ona göre ilerleyelim.

Bilgisayarda ki tüm Nvidia yazılımını kaldırın ve Nvidia resmi web sitesinden manuel olarak yazılımı bulun ve temiz kurulum gerçekleştirin. Eğer sorun devam ederse aşağıda ki çözümün yolunu uygulayınız.

Start(başlat ya da Windows) tuşuna sağ tık yapın "Aygıt Yöneticisine" tıkla.
"Görüntü bağdaştırıcıları"ndan NVIDIA Ekran Kartınıza sağ tık yapın "Sürücü Yazılımını Güncelleştir" e tıkla.
"Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara" buna tıklayın.
"Bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver" buna tıklayın.
Buradan da NVIDIA Ekran Kartınızı seçin ve "İleri" ye tıklayın.
En sonunda "... Başarıyla Güncellenmiştir " çıkarsa işlem tamamdır.

Ayrıca sistemin tüm yazılım ve güncelleme eksikliklerini giderin.

KS

İlkay Yörük

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
sorunun basit nedeni var , ben memlekette değilim pc karne hediyesi olarak kardeşime aldım , bu akıllı onboarda takmış , evdeki monitör vga çıkışlı olduğu için , bu yüzden ekran kartını görmüyordu muhtemelen , şimdi şöyle bir sorun var vga yı dvi-d ye dönüştüren aparat almasını söyleidm aldı ve taktığında bu sefer ekran kartının fanlarının döndüğünü fakat monitörde no signal yazdığını hiç bir şekilde görüntü gelmediğini söyledi ,  tekrar onboarda takınca görüntü geliyor ekran kartına takınca geri gidiyor ? 2 günlük pc verirken muhtemelen ekran kartının çalışıp çalışmadığını kontrol edip göndermişlerdir değil mi ? sorun neyde olabilir ? aparatta olma ihtimali varmıdır ?

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Her aparat olmuyor malesef Dark markasının aktif dönüştürücüleri var. Aktif dönüştürücü olarak belirtilmeli. Onu deneyip bakabilirsiniz. Bu arada 50-100 TL civarında dediğim aparat. Aşağı fiyatlara da var fakat çalışmama sorunları oluyor. VGA to HDMI veya VGA to DisplayPort olan aktif dönüştürücü deneyin.

KS

İlkay Yörük

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
her hangi bir aparat iş görmez mi diyorsunuz yani ? yada direk 2 tarafı farklı kablo denese olur mu dvi-d vga uçlu ? çünkü deneyip göreceği bir şey için 50-100 tl + kargo süresi de 2 gün desek beklemek var işin ucunda ?

KS

İlkay Yörük

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
nasıl yani hocam ? monitör vga çıkışlı ? pek yeni bir monitör değil açıkcası , farklı bir monitör de almak gerekli o halde ? yada dediğiniz gibi hdmi to vga alacak , o zaman işe yarar diyorsanız o şekilde aldırayım önerdiğiniz bir ürün varmıdır

15 liraya da var 30 da 80 liraya da ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri