Rehber Nvidia, RTX 50 Deki Siyah Ekran Sorunlarını Giderecek Yama Yayınladı

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
499
NVIDIA, Siyah Ekran Sorunlarını Gideren GeForce Game Ready Sürücüsü 572.60 WHQL'yi Yayımladı
Haliyle diğer serilerde de yeni bir sürücü güncelleştirmesi geliyor.

DİKKAT:
Test ve kullanımlardan sonra şu şekilde bilgiler yabancı bloglarda paylaşılmıştır:
(Bu yüzden şu aşamada indirme linklerini kaldırdım)

RTX 50 siyah ekran düzeltmesinin işleri daha da kötüleştirmesiyle Nvidia için işler kötü görünüyor

Nvidia, eski sorunu düzeltmeye yardımcı olmak için bir yama yayınladı, ancak güncellemenin bazıları için sorunu daha da kötüleştirdiği anlaşılıyor.

Nvidia'nın yeni sürücüsü umduğumuz kesin çözüm değil

WccfTech tarafından fark edildiği üzere , insanlar sorunu çözüp çözmediğini görmek için yeni sürücüyle biraz vakit geçirdiler. Siyah ekran sorunu devam etmekle kalmıyor, aynı zamanda daha önce etkilenmemiş kullanıcılara da yayılmış gibi görünüyor. Örneğin, bazı insanlar çoklu kare oluşturma ile oyun oynamanın bazen siyah ekrana çökmesine ve bilgisayarın yeniden başlatılmasına neden olduğunu bildiriyor.

Şu anda en iyi hareket tarzı sizin için en kararlı sürücüye geri dönmek ve Nvidia'nın bir düzeltme yayınlamasını beklemek gibi görünüyor.

İşte notların tamamı:

Sabit Oyun Hataları
[SteamVR] Bazı uygulamalar GeForce RTX 50 serisinde takılma gösterebilir [5088118]
Genel Hatalar Düzeltildi
[Adobe Substance 3D Sampler] R570 dalı sürücüleriyle başlatma sırasında çöküyor [5083712]
[Adobe Substance 3D Painter]GPU ışın izlemesinden kaynaklanan pişirmede doku bozulması [5091781]
[VRay 6] Blackwell GPU'ları için CUDA Vpath Testlerinde Beklenmeyen Düşük Performans [4915763]
[GeForce RTX 50 serisi] Çeşitli siyah ekran sorunları [5088957] [5100062] [5089089]
GPU, çok yüksek yenileme hızlarında DisplayPort 1.4 w/ DSC üzerinden bağlandığında ses sorunları oluşuyor [5104848]
Uygulamalar pikselli 2D desenlerde hafif görüntü bozulması gösterebilir [5071565]

Son düzenleme:
KS

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
499
Güncelleme ilk çıktığı gün konuyu açtığım için henüz güncellemeye dair testler yapılmamıştı.
Şu aşamada sorunlar çıktığı anlaşılıyor.
Konuda gerekli düzenlemeyi yapmaya çalıştım....

Smyrneos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
221
Günde ortalama 6 tane Nvidia 5000 serisi kart sorun nedeniyle iadeye geliyor. Nvidia, 5000 serisinde Radeon 500 serisinin rekorunu kırdı (bizim teknik servisimiz için), Radeon 500 serisi ortalaması günde 4 taneydi ilk 3 ay için. Radeon 500 serisi kullanıcı kaynaklıydı genelde ama Nvidia 5000 serisi için henüz tam bir çözüm sunulamadı. Umarım yakın zamanda düzelir. Ben de bir an önce 5090 kullanmayı bekliyorum.

occo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Günde ortalama 6 tane Nvidia 5000 serisi kart sorun nedeniyle iadeye geliyor. Nvidia, 5000 serisinde Radeon 500 serisinin rekorunu kırdı (bizim teknik servisimiz için), Radeon 500 serisi ortalaması günde 4 taneydi ilk 3 ay için.
Radeon 500 serisi kullanıcı kaynaklıydı genelde ama Nvidia 5000 serisi için henüz tam bir çözüm sunulamadı. Umarım yakın zamanda düzelir. Ben de bir an önce 5090 kullanmayı bekliyorum.
Şu aşamada sorunlar çıktığı anlaşılıyor.
Konuda gerekli düzenlemeyi yapmaya çalıştım....
Tıpkı oyuncuların şanslı olmayı ve kazanmayı umduğu 7starsslots 'da olduğu gibi, Nvidia'nın 5000 serisindeki sorunları çözeceğini ve 5090'ın gücünün tadını çıkarabileceğimi umuyorum.

Mevcut sorunları halledebilirlerse, harika bir ekran kartı olacaktır.

Son düzenleme:

DarianCliff

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Takipteyim ama çok sorun yaşayan var sanırım almayı düşünüyordum emin değilim hala

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri