Soru Nzxt C750 Bronze Alınır Mı?

Berat Uzun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

fsp hyper h3 650w psu alacaktım bunu gördüm fiyatları hemen hemen aynı sizce alınır mı ve koruması var mı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

arc7900ti

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
137

arc7900ti

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
137
i5 12400f asus 4060

al bunu
700w psu var 3600 tl

daha önce iyzico ödeme yöntemini kullanmadı isen iyzico ile öde
%15 para iadesi gelcek hesabına o da 540 tl yapar
sana kasa + psu 3040 tl ye gelmiş olur
yani neredeyse beğendiğin psu fiyatına gelmiş olur

kendi kasan güzelse içindeki psu yu kullanırsın sıfır kasayı satarsın
bu kasa daha güzelse set halinde kullanır elindeki eski kasayı satarsın

KS

Berat Uzun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

al bunu
700w psu var 3600 tl

daha önce iyzico ödeme yöntemini kullanmadı isen iyzico ile öde
%15 para iadesi gelcek hesabına o da 540 tl yapar
sana kasa + psu 3040 tl ye gelmiş olur
yani neredeyse beğendiğin psu fiyatına gelmiş olur

kendi kasan güzelse içindeki psu yu kullanırsın sıfır kasayı satarsın
bu kasa daha güzelse set halinde kullanır elindeki eski kasayı satarsın
teşekkür ederim ama şuanlık sadece psu yu değiştirmek istiyorum

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
teşekkür ederim ama şuanlık sadece psu yu değiştirmek istiyorum

Enermax kasanın içerisinde Enermax Maxpro 3 700W PSU varmış. Biraz araştırdım ve bir çok kişi şikayetçi olmuş PSU'dan. İade etmekle uğraşmışlar. İade sebepleri de hep CW sesinden kaynaklı. Muhtemelen rahatsız eden bir sesi var. Zaten PSU kalitesi de kötü. Almamanız yerinde olmuş.

KS

Berat Uzun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Enermax kasanın içerisinde Enermax Maxpro 3 700W PSU varmış. Biraz araştırdım ve bir çok kişi şikayetçi olmuş PSU'dan. İade etmekle uğraşmışlar. İade sebepleri de hep CW sesinden kaynaklı. Muhtemelen rahatsız eden bir sesi var. Zaten PSU kalitesi de kötü. Almamanız yerinde olmu

Enermax kasanın içerisinde Enermax Maxpro 3 700W PSU varmış. Biraz araştırdım ve bir çok kişi şikayetçi olmuş PSU'dan. İade etmekle uğraşmışlar. İade sebepleri de hep CW sesinden kaynaklı. Muhtemelen rahatsız eden bir sesi var. Zaten PSU kalitesi de kötü. Almamanız yerinde olmuş.

bunu almayı planlıyordum sesli çalışmasından şikayet var o yüzden arada kaldım bütçem 2000 tl nzxt nin indirimide bitmiş zaten

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658

fsp hyper h3 650w psu alacaktım bunu gördüm fiyatları hemen hemen aynı sizce alınır mı ve koruması var mı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Linkten inceleyebilirsiniz. İçerisinde bulunan korumalarını ekran resmi çekip attım. İyi ürünlerden biri.
1738854554283.png

bunu almayı planlıyordum sesli çalışmasından şikayet var o yüzden arada kaldım bütçem 2000 tl nzxt nin indirimide bitmiş zaten
Sizin attığınız son linkteki ürün bu ve korumaları biraz daha az. Tabii yetersiz dememek lazım. Giriş seviye ürün için yeterli seviyede korumaları bulunuyor.
Korumaları:
1738855027475.png

Burada biraz daha indirimli satıyorlar. Yine aynı satıcı. Belki taksit de yaptırabilirsiniz, tabii kredi kartına vade farkı alıyorlar. Yine de kendi sitesinden daha uyguna gelir.

KS

Berat Uzun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Linkten inceleyebilirsiniz. İçerisinde bulunan korumalarını ekran resmi çekip attım. İyi ürünlerden biri.
Ekli dosyayı görüntüle 40905

Sizin attığınız son linkteki ürün bu ve korumaları biraz daha az. Tabii yetersiz dememek lazım. Giriş seviye ürün için yeterli seviyede korumaları bulunuyor.
Korumaları:
Ekli dosyayı görüntüle 40906

Burada biraz daha indirimli satıyorlar. Yine aynı satıcı. Belki taksit de yaptırabilirsiniz, tabii kredi kartına vade farkı alıyorlar. Yine de kendi sitesinden daha uyguna gelir.
Eğer Nzxt c750 indirime tekrar girerse onu almak daha mı mantıklı olur

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri