Odamda Yeni̇li̇kler Yapacağim Kafamdaki̇ PC Masasi İçi̇n Sorum Var

kemallacin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar cümleten selamın aleyküm.

Şu anda hali hazırdaki pc masamı revize edeceğim. Monitörümü masama askı aparatı ile monteli bir şekilde kullanıyorum.
Fakat film izlerken oyuncu koltuğunda saatlerce öyle izlemek sıkıcı oluyor. Çift kişilik bir koltuk alıp film izleyeceğim esnada ona geçmek istiyorum.
Burada şöyle bir sorum olacak. Filmi bu sefer monitörde izlemek yerine monitörün üstünde kalacak bir tv alıp masaya monte etmek istiyorum (Masaya askı aparatı ile monte etmeyi öne, arkaya, sağa, sola hareket ettirebilmek istiyorum.).
Bunun için yeni masa önerisi, tv önerisi (4K), tv için askı aparatı önerisi istiyorum sizlerden. Belki yapmak istediğim oyun kısmını size tam anlatamamış olabilirim ama aklımdaki fikrin fotoğrafını gönderiyorum.

Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

(Bütçe önemsizdir. Fakat saçma yere aynı işlevi görebilecek bir tv alabilecekken 20k üstü verip gereksiz bir televizyon almak istemiyorum.)
(Masa ölçüsü : Uzunluk 2,5m)

Ekli dosyalar

• a.PNG
    a.PNG
    419.1 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Arkadaşlar cümleten selamın aleyküm.

Şu anda hali hazırdaki pc masamı revize edeceğim. Monitörümü masama askı aparatı ile monteli bir şekilde kullanıyorum.
Fakat film izlerken oyuncu koltuğunda saatlerce öyle izlemek sıkıcı oluyor. Çift kişilik bir koltuk alıp film izleyeceğim esnada ona geçmek istiyorum.
Burada şöyle bir sorum olacak. Filmi bu sefer monitörde izlemek yerine monitörün üstünde kalacak bir tv alıp masaya monte etmek istiyorum (Masaya askı aparatı ile monte etmeyi öne, arkaya, sağa, sola hareket ettirebilmek istiyorum.).
Bunun için yeni masa önerisi, tv önerisi (4K), tv için askı aparatı önerisi istiyorum sizlerden. Belki yapmak istediğim oyun kısmını size tam anlatamamış olabilirim ama aklımdaki fikrin fotoğrafını gönderiyorum.

TV için "Hareketli Televizyon Askı Aparatı" yazarak kullanacağın TV ölçülerine göre uygun bir ürün alabilirsin.
1684848201547.png
1684848217783.png

Var olan ya da satın alacağın televizyon ile askı aparatının birbiriyle uyumlu olmasına dikkat etmen yeterli.
Bu şekilde mevcut masanı ve monitör düzenini bozmana ya da değiştirmene de gerek kalmıyor.

KS

kemallacin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
TV için "Hareketli Televizyon Askı Aparatı" yazarak kullanacağın TV ölçülerine göre uygun bir ürün alabilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 21486Ekli dosyayı görüntüle 21487
Var olan ya da satın alacağın televizyon ile askı aparatının birbiriyle uyumlu olmasına dikkat etmen yeterli.
Bu şekilde mevcut masanı ve monitör düzenini bozmana ya da değiştirmene de gerek kalmıyor.
Odamda duvar kağıtları olduğu için duvarımı delmek istemiyorum bu yüzden masaya monte edebileceğim bir askı aparatı istiyorum. Bir de bu askı aparatı sanki monitör askı aparatı gibi. Ben güzel bir televizyon aldıktan sonra daha dayanaklı bir ürün kullanmayı tercih etmeliyim

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Odamda duvar kağıtları olduğu için duvarımı delmek istemiyorum bu yüzden masaya monte edebileceğim bir askı aparatı istiyorum.
Konuyu okuduğumda anladım. Ama bu dediğinizi yapmak için özel olarak aparat veya panel tasarlatmanız gerekiyor.
Ki yapsanız bile yine de masaya sabitleyemezsiniz. Çünkü istediğiniz düzeni masaya sabitleyerek yapma imkanınız yok.
Ya duvara montajlayacaksınız, ya da masaya sabitlemeden kullanmak için ayaklı stand bulacaksınız.
Bir de bu askı aparatı sanki monitör askı aparatı gibi.
Görseldeki ürün 49" kadar destekleyen ve 25 kg. taşıma kapasitesi olan TV aparatına ait.

KS

kemallacin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Konuyu okuduğumda anladım. Ama bu dediğinizi yapmak için özel olarak aparat veya panel tasarlatmanız gerekiyor.
Ki yapsanız bile yine de masaya sabitleyemezsiniz. Çünkü istediğiniz düzeni masaya sabitleyerek yapma imkanınız yok.
Ya duvara montajlayacaksınız, ya da masaya sabitlemeden kullanmak için ayaklı stand bulacaksınız.

Görseldeki ürün 49" kadar destekleyen ve 25 kg. taşıma kapasitesi olan TV aparatına ait.
Ayaklı stand nasıl olur? Örnek olarak gönderebileceğiniz ürün var mıdır?

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Ayaklı stand nasıl olur? Örnek olarak gönderebileceğiniz ürün var mıdır?
h-384
h-384

Bunlar hem daha maliyetli, hem de PC için yeterince kullanışlı değil. TV duvar aparatını düşün ve araştır derim.
Zaten paylaştığın görsel ve internette bulabileceğin benzer diğer görsellerde de görebilirsin. Hepsi duvar montajını tercih ediyor. Çünkü hem TV, hem de monitörleri masaya montajlamak zor iş. En başta TV boyutunun farklılığından dolayı sorun yaşarsın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri