Ofis Sandalyesi Ariyorum

gnsyrk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Arkadaslar selamlar,

Burotime, burosit, nurus, ikea gibi markalarin sandalyelerinden kararsiz kaldim. butce olarak net bi rakam yok. Gunumun neredeyse tamami bilgisayar basinda oldugu icin ergonomik bi urun ariyorum. Nurus modelinde bircok kisi sikayetci rahatlik olarak. Sizlerden bu konuda yardim ve oneri istiyorum, oneri modeliniz varsa sevinirim.

Iyi gunler.

ahmetv2

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Arkadaslar selamlar,

Burotime, burosit, nurus, ikea gibi markalarin sandalyelerinden kararsiz kaldim. butce olarak net bi rakam yok. Gunumun neredeyse tamami bilgisayar basinda oldugu icin ergonomik bi urun ariyorum. Nurus modelinde bircok kisi sikayetci rahatlik olarak. Sizlerden bu konuda yardim ve oneri istiyorum, oneri modeliniz varsa sevinirim.

Iyi gunler.
Hocam selamlar, fikir olması açısından şu koltuğunu kullanıyorum: (Seduna Thunder Pro)

Koltuktan çok memnunum fiyatına göre baya iyi.

Eksileri: Boy 1.80 ve üstüyse kafalık rahat değil. Kafalık kısmı yerinden oynuyor biraz. Kimisine göre rahat olabilir. Yaslanınca kol dayama kısımları geriye gelmediği için, oturma yerine sabit olduğu için yaslanınca kollarınızı koyamıyorsunuz. Fileli yapısı çok büyük güven vermiyor. Biraz kilolular için yırtılabilir gibi duruyor.

Artıları: Minderi bence çok rahat. Tam ergonomi sağlıyor sırt tarafı. Eğer sıcak bir iklimde yaşıyorsanız fileli yapı asla terletmiyor. Yaslanma hassasiyeti düşük değil bu sebeple rahatça yaslanıp gerilebiliyorsun. Gıcırdama ve ses yapmıyor.

Kararında başkaları da yardımcı olur inşallah. Şimdiden hayırlı olsun hocam <3

KS

gnsyrk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Hocam selamlar, fikir olması açısından şu koltuğunu kullanıyorum: (Seduna Thunder Pro)

Koltuktan çok memnunum fiyatına göre baya iyi.

Eksileri: Boy 1.80 ve üstüyse kafalık rahat değil. Kafalık kısmı yerinden oynuyor biraz. Kimisine göre rahat olabilir. Yaslanınca kol dayama kısımları geriye gelmediği için, oturma yerine sabit olduğu için yaslanınca kollarınızı koyamıyorsunuz. Fileli yapısı çok büyük güven vermiyor. Biraz kilolular için yırtılabilir gibi duruyor.

Artıları: Minderi bence çok rahat. Tam ergonomi sağlıyor sırt tarafı. Eğer sıcak bir iklimde yaşıyorsanız fileli yapı asla terletmiyor. Yaslanma hassasiyeti düşük değil bu sebeple rahatça yaslanıp gerilebiliyorsun. Gıcırdama ve ses yapmıyor.

Kararında başkaları da yardımcı olur inşallah. Şimdiden hayırlı olsun hocam <3
Hocam tesekkur ediyorum bilgilendirme icin, aslinda kafami karistiran sey bel destegi kismi, yani bel desteksiz ofis sandalyeleri de is yapar mi? Bazi ofis sandalyeleri yuksek fiyatta olmasina ragmen bel destegi goremiyorum. Bu olmasia gereken birsey mi bilemiyorum aslinda. Belki knuda fikir alabilirim

Ornek alttaki iki urun icin fikir alabilirim

Son düzenleme:

ahmetv2

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Hocam tesekkur ediyorum bilgilendirme icin, aslinda kafami karistiran sey bel destegi kismi, yani bel desteksiz ofis sandalyeleri de is yapar mi? Bazi ofis sandalyeleri yuksek fiyatta olmasina ragmen bel destegi goremiyorum. Bu olmasia gereken birsey mi bilemiyorum aslinda. Belki knuda fikir alabilirim

Ornek alttaki iki urun icin fikir alabilirim

Hocam attıklarınızın ikisi de bel destekli. Bel desteğinin ayarlanabilir olması kişiye göre değişen bir şeydir. Mesela bende bel fıtığı var ama desteğin yerini değiştirme ihtiyacı bile hissetmedim. Size attığım F/P olanı aldım geçtim belimdeki ağrı da yok.

O sebeple ortalama boyunuz 1.75-1.85 ise tüm koltukların bel desteği aşağı yukarı aynı oluyor. Ayarlanabilir bel desteğini bile yerinde bırakıyorsunuz çoğu zaman. Boyunuz uzun veya daha kısa ise bunla ilgili bilgim yok.

Fiyat olarak çok fazlalar ama hocam haberiniz olsun. Türk'ün türk'ü kazıklaması klasik bir durum maalesef.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri