Okul Ile Alaklı

EmirS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
beyler ben geçendede dedigim gibi bırakıcam okulu açıga gecme kapanmıs ama sanırım 1 yıl kalınca gecme talebinde bulunabiliyomussun bende gitmşyecem okula bu sene ve size birsey sorucam müdürüm 2 3 ay once bana okula gitmezsen belli bi süre sonra ailem para ceasası ödüyormus o dogru birşeymi?

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
beyler ben geçendede dedigim gibi bırakıcam okulu açıga gecme kapanmıs ama sanırım 1 yıl kalınca gecme talebinde bulunabiliyomussun bende gitmşyecem okula bu sene ve size birsey sorucam müdürüm 2 3 ay once bana okula gitmezsen belli bi süre sonra ailem para ceasası ödüyormus o dogru birşeymi?
1698319534892.png

sizlere tavsiyem zamanınız bosa gitmesin, bu senede okuyun gelecek sene ne yapmak istiyorsan

KS

EmirS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ekli dosyayı görüntüle 28342
sizlere tavsiyem zamanınız bosa gitmesin, bu senede okuyun gelecek sene ne yapmak istiyorsan
10. sınıfım gelicek sene nasıl acıga gecicem açıga gecmek için mazeret hastanade yatmak gibi veya 1 yıl kalınca talep olusturabilion 2 yıl kalırsan otomatik açığa atıyo ayrıca ben gitmek istemiyorum velimde beni destekliyor.

Son düzenleme:

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
benim işyerinden arkadaşlarımda hep aynı şeyi yapıyo. Çocuklar sabah erken kalkamıyo veya futbol antrenmanlarıyla çakışıyo saatler diye açıköğretime alıyolar çocukları ama çocuk dershaneye gidiyo. Yani yine ders görmüş oluyor.

KS

EmirS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
benim işyerinden arkadaşlarımda hep aynı şeyi yapıyo. Çocuklar sabah erken kalkamıyo veya futbol antrenmanlarıyla çakışıyo saatler diye açıköğretime alıyolar çocukları ama çocuk dershaneye gidiyo. Yani yine ders görmüş oluyor.
ama kanka açıga alınmıyo bu sene onu anlatmaya çalısıyom yada ben öyle biliom

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
ama kanka açıga alınmıyo bu sene onu anlatmaya çalısıyom yada ben öyle biliom
Yok ben öyle bişey olduğunu sanmıyorum çünki bizim müdür mesela kendi çocuğunu 2 hafta önce falan aldı açıköğretime. Sen genede bi iyi araştır. Belki şunu diyosundur bak. Açıköğretime almak için yani kaydı yapmak için belli bi zaman oluyo o zamanı kaçırdırysan ondan alamaya bilirsin.

KS

EmirS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yok ben öyle bişey olduğunu sanmıyorum çünki bizim müdür mesela kendi çocuğunu 2 hafta önce falan aldı açıköğretime. Sen genede bi iyi araştır. Belki şunu diyosundur bak. Açıköğretime almak için yani kaydı yapmak için belli bi zaman oluyo o zamanı kaçırdırysan ondan alamaya bilirsin.
evette kanka simd ocaga kadar kim okuyacak ve belli de degil

KS

EmirS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Burdan kayıt zamanlarını takip edebilirsin.
kanka olay kayıt zamanı değil şuan açık lise için mazeret gerekiyor diye biliyorum kesin olmayan birşeye göre niye hareket ediyimki

2 ay var cok değil
evet haklısında dedigim gibi şuan mazeret gerekiyormu gerekmiyormu belli degil sizin arkadaslarınızdan geçen falan varmı bu sene

KS

EmirS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
kanka sizin müdürün çocugu kalmıs olabilirmi 1 sene

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
kanka sizin müdürün çocugu kalmıs olabilirmi 1 sene
yok kalma falan olmamış. Çocuk futbol oynuyo antrenman saatleriyle okul saatleri çakışıyo. Okuldan 1 saat erken çıkıyo diye her antrenmana gidişinde çocuk 1 saat yüzünden yarım gün yok yazılıyodu. Öyle öyle 10 günü geçmiş bunlarda gidip konuşmuşlardı okul müdürüyle. İlçe MEB Bakan lığına hatta İl MEB Bakanlığına gittiler tek ve son çare olarak çocuğu açığa aldılar.

Bu arada sınıfta kalmış öğrencilerin açığa geçme mazereti falan mı oluyo ? Eğer öyle bişey varsa daha saçma çünkü açık öğretim daha zor ders gördüğün yok anlatım yok bişey yok. Kendi çabalarınla bişeyler yapıyosun sadece.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri