Merhaba herkeze,sınıf arkadaşım istediği zaman bana vuruyor, küfür ediyor, benim tikimin olduğu yerlere dokunuyor kendisine 3 yıl boyunca uyarmama rağmen öğretmenlerime söylememe rağmen hala bana vuruyor hata bugün kafamın arkasına sert bir şekilde vurdu ve öğretmen masasının önünde otururken sınıfta öğretmen varken öğretmenin gözü önünde bana vurdu bende dedim hocam bakın bana vuruyor vurmasın dedim bir daha vurdu.Öğretmenlerimin hepsi ondan memnun değil ancak şunu söylemek isterim kendisi 168 boyunda ben 180 boyundayım kendisi "sersesi" gibi davranıyor kendisini istesem 1 tokatta hayatını kapatabilirim.Yani onu yapacak gücüm bolca var ancak böyle biri olmadığım için ve okul hayatımı önemsediğim için disiplin yememek için kendisine vurmuyorum max ittiriyorum öyle yapınca daha sert vuruyor.sınıftakiler ondan rahatsız olmalarına rağmen sırf şakalarına güldükleri için vurabileceğini sanıyor.üstelik kendisi arkadaşının desteği ile panel den benim TC'mi buldu.kendisi bana "senin tc ni bulurum bulursam 10tl verirsin dedi" bende onda "tama sen(kendisi) bul sana 10tl vericem"dedim kendisi yarın bana whatsapptan tc mi annemin babamın tc sini attı.10tl sini verdim artık arkadaşı panel kullanmıyormuş ancak kullandığı için ve bahsettiğim kişi benim tc mi bulduğu için şikayet edicem ayrıca kanıtlarım ,kamera ,vurduğu zaman kı kayıt anı, şahitler (öğretmen dahil) şikayet etsem hem okulda hem hukuken alıcağı cezalar nedir?kendisi orta okula gidiyor benimle aynı sınıfta.öğretmenime sordum bunu disiplin cezası olduğunu söyledi.okulun son yılı olduğu için birşey yapmıyorlar ancak bana vurduğun zaman bunun hukuken cezası var biliyorsun dedim.kendisi lavali şekilde ehehe yaparsın dedi vurdu.kendisinin şiddetleri son yılda arttı. işin kısacası alacağı hukuken ve okul cezası nedir ?şimdiden teşekkürler.
bazen bana vururken acıyabiliyor cüsseli olmama rağmen bazen hiç acımıyor ancak bundan çok rahatsız oluyorum
bazen bana vururken acıyabiliyor cüsseli olmama rağmen bazen hiç acımıyor ancak bundan çok rahatsız oluyorum