Yardım Oled Ekranda Sıkıntı

Shanks

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Dün asus rog azoth aldım oled ekranını özelliştrmeyi çalışı ca böyle oluyor sebebi nedir nasıl çözerim
IMG_8377.jpeg

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
502
Ancak Asus destek forumlarıi üzerinden benzer sorun ve çözümler.
Olumlu sonuç alanlar var.

ROG Azoth - OLED Ekran düzgün çalışmıyor
İlk öneri:
Klavyeniz açıkken, lütfen Fn + Esc tuşlarına basarak hızlı bir donanım sıfırlaması yapmayı deneyin. Ardından Armoury Crate'i açın ve klavyenizin ve alıcı yazılımının güncel olduğundan emin olun.

Topluluk üyemizin de nazikçe belirttiği gibi, Azoth'unuza özel gifler yüklemek için resmi Forum
rehberini kontrol edebilirsiniz! Orada kendi giflerinizi yüklemek için uyumlu özellikleri bulacaksınız.

Son düzenleme:
KS

Shanks

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Ancak Asus destek forumlarıi üzerinden benzer sorun ve çözümler.
Olumlu sonuç alanlar var.

ROG Azoth - OLED Ekran düzgün çalışmıyor
İlk öneri:
Klavyeniz açıkken, lütfen Fn + Esc tuşlarına basarak hızlı bir donanım sıfırlaması yapmayı deneyin. Ardından Armoury Crate'i açın ve klavyenizin ve alıcı yazılımının güncel olduğundan emin olun.

Topluluk üyemizin de nazikçe belirttiği gibi, Azoth'unuza özel gifler yüklemek için resmi Forum
rehberini kontrol edebilirsiniz! Orada kendi giflerinizi yüklemek için uyumlu özellikleri bulacaksınız.
Aynısını gördüm olmadı başta bi fotoğraf yapmıştım olmuştu sonra değiştireyim dedim bi daha da normal olmadı o fotoğrafta artık böyle bozuk çıkıyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri