Oled Monitörümde Leker Çıktı

LoansharK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba arkadaşlar

Asus PG27UCDGM oled monitörümün ekranında lekeler oldu kutu içinden çıkan bez ile sildim ama leker geçmedi. Distile suyla sildim biraz geçti ama ekranda yeşil lekeler görünüyor hala bunu nasıl temizleyebilirim garantiye göndersem sorun yaşar mıyım?

Ekli dosyalar

• IMG_3559.jpeg
    IMG_3559.jpeg
    2 MB · Görüntüleme: 7
  • IMG_3558.jpeg
    IMG_3558.jpeg
    1.9 MB · Görüntüleme: 9

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
734
Daha fazla temizleme vb uygulamayın-uğraşmayın artık.
Garantisi devam ediyor anlaşılan. Hemen gönderin teknik servis incelesin.
Artık panel mi değiştirirler ki zor ihtimal.
Birebir değişmim olursa çok daha iyi olur. Para iadesine yanaşırlarsa para iadesi alın............

KS

LoansharK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Asus desteğe yazdım 2 gün içinde döneceklerini söylediler. Garantisi devam ediyor kasım ayında almıştım. Ama garanti kapsamına girer mi bilmiyorum. Biraz araştırdım kaplama da problem olabileceğini yazmışlar. Sadece kaplama kısmı yenilense yine süper olur

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
734
Önce siszden isteyip incelemeleri gerekecek. Garanti kapsamına girip girmediğini belirlemek için.
Sizdeki oled burn-yanma değil.
Burn-yanmalarda hatalı kullanım, yok uzun süre logolu parlak ekranda tuttunuz, tutmayacaktınız vb, vb, .... diyebilirler
Panel yenileme zor iş. Aynı model ellerine varsa, ellerinde yoksa sipariş verecekler belki yurtdışı ...... beklemesi ve sağlıklı sonuç verip vermeyeceği ........

Panel yanma buradaki gibi değil sizdeki:

Değişim olursa daha iyi olur. Hatta para iadesi olursa çok çok iyi olabilir. Madem bu marka ve modelde sorun yaşadım. Başka marka ve modellere yönelme gibisinden.....

KS

LoansharK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Önce siszden isteyip incelemeleri gerekecek. Garanti kapsamına girip girmediğini belirlemek için.
Sizdeki oled burn-yanma değil.
Burn-yanmalarda hatalı kullanım, yok uzun süre logolu parlak ekranda tuttunuz, tutmayacaktınız vb, vb, .... diyebilirler
Panel yenileme zor iş. Aynı model ellerine varsa, ellerinde yoksa sipariş verecekler belki yurtdışı ...... beklemesi ve sağlıklı sonuç verip vermeyeceği ........

Panel yanma buradaki gibi değil sizdeki:

Değişim olursa daha iyi olur. Hatta para iadesi olursa çok çok iyi olabilir. Madem bu marka ve modelde sorun yaşadım. Başka marka ve modellere yönelme gibidinden.....
Panel yanması değil problem muhtemelen kaplamada bir sorun var diye düşünüyorum çünkü kapalıyken uine bu leke göze çarpıyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri