Ölü Pikseli Monitör Alınır Mı ?

goktancelik

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
49
Ekranın köşesinde 2 tane ölü piksel olan monitör alınır mı agalar bu piksel yayılır mı yoksa idare edilir mi

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Aldığın fiyat, marka model önemli. Eğer kalitiliyse ve yan monitör içinse dert edilmez

KS

goktancelik

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
49
bende bundan aldım 2800tl ye hatta yarın 2. almayı düşünüyorum. pikselin nerede ölduğuna ve kac tane olduğuna bağlı. bende 1 tane piksel var o da ölü değil beyaz ve yeşilde bordo renk veriyor
Memnun musunuz peki ghosting sorunu falan var mı veya herhangi bir sorun

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Ölü piksel yayılır diyorlar hocam sence riskli değil mi
Ölü yayilmaz. Bütün renklerde siyah olan piksel ölü pikseldir o yayilmaz. Bide bazi renklerde farkli renk veren pikseller oluyor. Onlar ölü piksel degil duzele de bilir artada bilir ama artmasi zor ve 3 tane olursa garanti kapsaminda degisim yapiyor gigabyte.

KS

goktancelik

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
49
Ölü yayilmaz. Bütün renklerde siyah olan piksel ölü pikseldir o yayilmaz. Bide bazi renklerde farkli renk veren pikseller oluyor. Onlar ölü piksel degil duzele de bilir artada bilir ama artmasi zor ve 3 tane olursa garanti kapsaminda degisim yapiyor gigabyte.
Bu aldığın ürün garantisi oluyor mu hocam peki yoksa garantisiz mi satıyorlar

KS

goktancelik

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
49
Outlet magazasindan aldim ben ayni modeli garantisi var

Arkadasimda aldi onun şansina 1 tane ölü butun renklerde siyah olan piksel cikti ve en alttaydi gorunmuyor neredeyse
Orda test edilip alınabiliyormuş sanırım yarın bende gidip aliyim bari o zaman hocam mantıklı konuştun gibi taklaya gelmeyiz inşallah

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Orda test edilip alınabiliyormuş sanırım yarın bende gidip aliyim bari o zaman hocam mantıklı konuştun gibi taklaya gelmeyiz inşallah
Yarin 2. Sini alacam bende insallah. Orada test zorunlu zaten test yapmadan satmiyorlar. Direk görunuyor testlerde zaten ona gore karar verirsiniz

KuanTuRK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ekranın köşesinde 2 tane ölü piksel olan monitör alınır mı agalar bu piksel yayılır mı yoksa idare edilir mi
29/11/2020 tarihinde sıfır kokusu üzerinde n11.com üzerinden almıştım 1 ve 3 adet arası ölü piksel olabilir diye açıklama vardı şansıma 1 adet çıktı şuan halen kullanıyorum herhangi de bir problemim yok hatta çok memnunum
Ekran Görüntüsü (1).jpg

KS

goktancelik

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
49
KS

goktancelik

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
49
Gecen gittigimde bi internet kafe 32 tane almisti. Cok mantikli fiyat bitmez ins bende alacam :)
Monitörü kendi orijinal kutusunda mı veriyorlar hocam ölü piksel dışında kırık defo falan çıkma ihtimali oluyor mu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri