- Tepki
- 49
Ekranın köşesinde 2 tane ölü piksel olan monitör alınır mı agalar bu piksel yayılır mı yoksa idare edilir mi
@goktancelikEkranın köşesinde 2 tane ölü piksel olan monitör alınır mı agalar bu piksel yayılır mı yoksa idare edilir mi
Ne kadar?GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC)
2700 hocam sıfırı 4300 bandında alınır mı sizce 2700 eNe kadar?
bende bundan aldım 2800tl ye hatta yarın 2. almayı düşünüyorum. pikselin nerede ölduğuna ve kac tane olduğuna bağlı. bende 1 tane piksel var o da ölü değil beyaz ve yeşilde bordo renk veriyorGIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC)
Memnun musunuz peki ghosting sorunu falan var mı veya herhangi bir sorunbende bundan aldım 2800tl ye hatta yarın 2. almayı düşünüyorum. pikselin nerede ölduğuna ve kac tane olduğuna bağlı. bende 1 tane piksel var o da ölü değil beyaz ve yeşilde bordo renk veriyor
monitör baya iyi. ghosting yok. renk olarakta güzel. hdr desteği ile daha iyi oluyor zaten bide asansör yapısı çok kullanışlı.Memnun musunuz peki ghosting sorunu falan var mı veya herhangi bir sorun
Ölü piksel yayılır diyorlar hocam sence riskli değil mimonitör baya iyi. ghosting yok. renk olarakta güzel. hdr desteği ile daha iyi oluyor zaten bide asansör yapısı çok kullanışlı.
Ölü yayilmaz. Bütün renklerde siyah olan piksel ölü pikseldir o yayilmaz. Bide bazi renklerde farkli renk veren pikseller oluyor. Onlar ölü piksel degil duzele de bilir artada bilir ama artmasi zor ve 3 tane olursa garanti kapsaminda degisim yapiyor gigabyte.Ölü piksel yayılır diyorlar hocam sence riskli değil mi
Bu aldığın ürün garantisi oluyor mu hocam peki yoksa garantisiz mi satıyorlarÖlü yayilmaz. Bütün renklerde siyah olan piksel ölü pikseldir o yayilmaz. Bide bazi renklerde farkli renk veren pikseller oluyor. Onlar ölü piksel degil duzele de bilir artada bilir ama artmasi zor ve 3 tane olursa garanti kapsaminda degisim yapiyor gigabyte.
Outlet magazasindan aldim ben ayni modeli garantisi varBu aldığın ürün garantisi oluyor mu hocam peki yoksa garantisiz mi satıyorlar
Orda test edilip alınabiliyormuş sanırım yarın bende gidip aliyim bari o zaman hocam mantıklı konuştun gibi taklaya gelmeyiz inşallahOutlet magazasindan aldim ben ayni modeli garantisi var
Arkadasimda aldi onun şansina 1 tane ölü butun renklerde siyah olan piksel cikti ve en alttaydi gorunmuyor neredeyse
Yarin 2. Sini alacam bende insallah. Orada test zorunlu zaten test yapmadan satmiyorlar. Direk görunuyor testlerde zaten ona gore karar verirsinizOrda test edilip alınabiliyormuş sanırım yarın bende gidip aliyim bari o zaman hocam mantıklı konuştun gibi taklaya gelmeyiz inşallah
Hocam stoğu bitirmeyin durun aliyim ben sonra 2. Yi alınYarin 2. Sini alacam bende insallah. Orada test zorunlu zaten test yapmadan satmiyorlar. Direk görunuyor testlerde zaten ona gore karar verirsiniz
29/11/2020 tarihinde sıfır kokusu üzerinde n11.com üzerinden almıştım 1 ve 3 adet arası ölü piksel olabilir diye açıklama vardı şansıma 1 adet çıktı şuan halen kullanıyorum herhangi de bir problemim yok hatta çok memnunumEkranın köşesinde 2 tane ölü piksel olan monitör alınır mı agalar bu piksel yayılır mı yoksa idare edilir mi
Sağolun hocam bilgi için29/11/2020 tarihinde sıfır kokusu üzerinde n11.com üzerinden almıştım 1 ve 3 adet arası ölü piksel olabilir diye açıklama vardı şansıma 1 adet çıktı şuan halen kullanıyorum herhangi de bir problemim yok hatta çok memnunumEkli dosyayı görüntüle 19289
Monitörü kendi orijinal kutusunda mı veriyorlar hocam ölü piksel dışında kırık defo falan çıkma ihtimali oluyor muGecen gittigimde bi internet kafe 32 tane almisti. Cok mantikli fiyat bitmez ins bende alacam![]()