Online Ders İçin Kulaklık

tam1bekir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilgisayarımın ses kartında sorun yok ancak mikrofon olarak yer fanlara çok yakın ve bu yüzden sesim tam anlaşılmıyor bende bunun için bir kulaklık almak istiyorum kulaklık için aradığım özellikler kablolu olması (kablosuzda olabilir ancak kabloyla bağlanabilme özelliği kesinlikle gerekiyor) ve iyi bir mikrofonu olmalı şimdiden teşekkür ederim

Butfudman

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cvp: Online Ders İçin Kulaklık

Bütçeniz nedir efendim bütçe bandında araştırma yapalım.

KS

tam1bekir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: Online Ders İçin Kulaklık

Butfudman' Alıntı:

Hem kablolu hem kablosuz şeklinde bi kulaklık olursa 600 e kadar çıkabilirim onun haricinde ise 400maks ve ne kadar uygun olursa o kadar iyi

A.Ayberk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
RE: Cvp: Online Ders İçin Kulaklık

tam1bekir' Alıntı:
Butfudman' Alıntı:

Hem kablolu hem kablosuz şeklinde bi kulaklık olursa 600 e kadar çıkabilirim onun haricinde ise 400maks ve ne kadar uygun olursa o kadar iyi

" Polosmart FS28 " online ders müzik gibi şeylerde kullanmalık güzel bir kulaklık. hem kablolu hem kablosuz şekilde kullanımı var 4-5 saatlik bir kullanım süresi var ben almıştım güzel bir kulaklık ama kulaklığı kablolu bağladığımda biraz daha kalitesiz ses geliyo yani bluetooth la bağlayınca daha kaliteli ses geliyor oyun oynarken ne kadar iyi ses verdiğini pek bilmiyom ama ben memnunum fiyatıda o kadar yüksek değil istersen internette araştır videolarına fln bak hoşuna giderse alırsın

Butfudman

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cvp: Online Ders İçin Kulaklık

Sizin için bulmuş olduğum tüm kulaklıkları listeliyorum.
Razer Blackshark V2 X
GamePower Kizaru
GamePower Medusa
LOGITECH G432 7.1
logitech G332
Rampage R36 
RAZER Kraken X 
SteelSeries Arctis 1 ( Mikrofonu çok başarılı ve en çok tercih edilen ürünler arasındadır. Tercihim)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri