Önlisans Ve Lisans Öğrencilerinden Tek Seferlik Ötv Alınmaması

cavo77

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Selamlar,

başlıkda da belirttiğim gibi önlisans ve lisans öğrencilerinden tek seferlik telefon veya bilgisayar alımın da ötv alınmaması ortalama bi sistem de ne kadar fark eder diyelim 15k pc ortalama ne kadar ötv gelir ve bu monitör için de geçerli olurmu

sncnalhn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Bence notebooklar olabilir. Bu hazır sistemlerde olmaz büyük ihtimalle.

zapkiiiinus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22
adamlar aldığın havadan vergi alacak bu işi unut olursa sınırlama gelir 12k bandını geçmez

KS

cavo77

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
vergisiz iphone alıp satabilirsek 1 kereliğe mahsus gene iyi kar bırakır diye düşünüyorum 14 pro max vergisiz 30bin diyolar vergili hali 60bin o parayla geri pc alırız

AranelCiryatan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
159
Ben her ürün için olmayacağını düşünüyorum. Örneğin telefonlarda ve laptoplarda 10K altındaki ürünler gibi olacaktır. Al sat mevzusu olmaması için popüler ürünler bu indirime dahil olmaz diye düşünüyorum.

sncnalhn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Ben her ürün için olmayacağını düşünüyorum. Örneğin telefonlarda ve laptoplarda 10K altındaki ürünler gibi olacaktır. Al sat mevzusu olmaması için popüler ürünler bu indirime dahil olmaz diye düşünüyorum.
Katılıyorum , buna benzer bir politika olur .

mertsaygı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
daha önce de ufak tefek indirimlerde olduğu gibi fiyatları şişirip aşağı yukarı yakın fiyatlara gelmesini sağlayacaklar diye düsünüyorum

KS

cavo77

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
daha önce de ufak tefek indirimlerde olduğu gibi fiyatları şişirip aşağı yukarı yakın fiyatlara gelmesini sağlayacaklar diye düsünüyorum
indirim değilki vergi almayacaklar direk ötv verilen söz öyle fiyat şişirme olmaz diye düşünüyorum satıcıya giren çıkan yok devlet vergi almayacak sadece

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri