Opti̇k Doğrusal Swi̇tchler Ariyorum, (Diy) İçi̇n

bado

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Bir önceki açtığım konuda optik bir klavye aradığımı söylemiştim, ama şu an elimde bulunan mekanik klavyemi biraz araştırdığımda aslında değiştirilebilir olduğunu keşfettim, üzerinde ''REDRAGON KIRMIZI'' switchler mevcut. Ben şu an klavye üzerindeki bu switchleri çıkarıp yerine optik doğrusal switchler takmak istiyorum, ama hangi switchler ile uyumlu olduğu veya nereden temin edeceğimi bilmiyorum. üzerindeki switch in ve yuvasının fotoğrafını bırakıyorum buraya, yardımcı olursanız sevinirim, boş yere tekrar klavye almamış olurum...
1.jpg
2.jpg

Son düzenleme:

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
Bir önceki açtığım konuda optik bir klavye aradığımı söylemiştim, ama şu an elimde bulunan mekanik klavyemi biraz araştırdığımda aslında değiştirilebilir olduğunu keşfettim, üzerinde ''REDRAGON KIRMIZI'' switchler mevcut. Ben şu an klavye üzerindeki bu switchleri çıkarıp yerine optik doğrusal switchler takmak istiyorum, ama hangi switchler ile uyumlu olduğu veya nereden temin edeceğimi bilmiyorum. üzerindeki switch in ve yuvasının fotoğrafını bırakıyorum buraya, yardımcı olursanız sevinirim, boş yere tekrar klavye almamış olurum...Ekli dosyayı görüntüle 18651 Ekli dosyayı görüntüle 18653
Klavyeniz optik switch uyumlu değil diye biliyorum

Klavyeniz nedir?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri