originde aldığım msvcp 140.dll hatası

oomer20

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
merhaba arkadaşlar bilgisayarıma format attım bazı oyunları kurdum fakat origini indirmek istediğimde mscvp140.dll hatası aldım biraz araştırdım ve
https://www.microsoft.com/en-us/download/confirmation.aspx?id=48145 bu yazılımı yüklediğimde sorunun çözülüceğini öğrendim yükledim sorun çözüldü ama bu yazılımın bilgisayarıma herhangi bi zararı yada performans düşüklüğü yaratıcak bişeyi varmı acaba bilgilendirebilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler yazılımı silince sorun devam ediyor eğer zarar verirse silicem bilgilendirebilirseniz çok sevinirim teşekkürler

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
836
Bazı oyun ve programlar çalışmak için ek araç / gereksinim ister. Bu da onlardan birisi ben her format sonrası bu ve gerekli diğer programları sistem sürücülerinden hemen sonra yüklemekteyim. Bir zararları olmaz.

KS

oomer20

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Bazı oyun ve programlar çalışmak için ek araç / gereksinim ister. Bu da onlardan birisi ben her format sonrası bu ve gerekli diğer programları sistem sürücülerinden hemen sonra yüklemekteyim. Bir zararları olmaz.
Herhangi bi şekilde performans düşüklüğü kasma vs yapma şansı varmı acaba Microsoft'un kendi sitesi zaten güvenilir diye düşünüyorum.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Herhangi bi şekilde performans düşüklüğü kasma vs yapma şansı varmı acaba Microsoft'un kendi sitesi zaten güvenilir diye düşünüyorum.
Kendi sitesinden indirip kurduğunuz bir sistem exe si sorun yaratmaz. Bazı oyunlarda da bu dll eksik olunca açılmıyor ileride herhangi bir oyun kurulumunda da isteyebilirdi ve oyun adıyla gereksiz bir yerden indirip virüs bulaştırabilirdiniz bu şekilde sitesinden indirip kurmanız iyi olmuş sorun yok.

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
836
Hayır, yapmaz. Zaten Microsoft tarafından bir indirme yapıyorsunuz. Güvenilirdir.

Dijital oyun platformlarını kullanıyorsanız bazı oyunları indirmek için bu paketlerde otomatik olarak oyunlarla beraber indirilmekte zamanla yüklü programlarınızı kontrol ederseniz arttığını görmeniz olasıdır.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Hocam herhangi bir zararı veya performans düşürmez zaten oyun oynarken onların yüklenmesi gerekiyor otomatik bazende böyle hatalr için manuel yüklüyoruz kısacası herhangi bir sorun yaratmaz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri