bide hocam aldığımda içinden sadece kablo çıktı yanında bide şarjın başıda vardı ama sahte gibi onu kullansam sorun olur mu yenilenmiş aldım bide ondan içine şarj başlığı koymuşlar glb orjinal kutuda yok çünkü internetten baktığımdada yüksek ihtimal sahte şarj başlığıTavsiye etmem
Bence orjinal şarj aletini temin edin internetten . Telefon Max kaç w destekliyorsa ona göre kaliteli şarj aleti de alınabilirbide hocam aldığımda içinden sadece kablo çıktı yanında bide şarjın başıda vardı ama sahte gibi onu kullansam sorun olur mu yenilenmiş aldım bide ondan içine şarj başlığı koymuşlar glb orjinal kutuda yok çünkü
tamamdır hocam şuan kullanabileceğim adaptörler şunlarBence orjinal şarj aletini temin edin internetten . Telefon Max kaç w destekliyorsa ona göre kaliteli şarj aleti de alınabilir
LG ve Xiaomi iyidir kendim de 67w lik Xiaomi kullanıyorum memnunumtamamdır hocam şuan kullanabileceğim adaptörler şunlar
https://www.lgaksesuar.com/705-lg-g6-sarj-aleti.html
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...nu-aksesuar-infinix-orj-sarj-1118125434/detay elimde bunlar var hangisinin kullanmam doğru olur![]()
Axya Xiaomi Redmi 9T Turbo Şarj Cihazı Aleti 33W Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Axya Xiaomi Redmi 9T Turbo Şarj Cihazı Aleti 33W fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Axya Xiaomi Redmi 9T Turbo Şarj Cihazı Aleti 33W özelliklerini incele, 279,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
telefonum 25-30 destekliyomuş glb sorun olmaz değil miLG ve Xiaomi iyidir kendim de 67w lik Xiaomi kullanıyorum memnunum
Olmaz 30 w destekleyen telefonda da kullandım xiaomiyi sağlam cihaz.telefonum 25-30 destekliyomuş glb sorun olmaz değil mi
tamamdır hocam eywOlmaz 30 w destekleyen telefonda da kullandım xiaomiyi sağlam cihaz.
Bunu da alabilirsin ara ara amazonda 250-300 bandına düşüyor.
![]()
HyperGear 30w Usb-c Duvar Şarj Cihazı- Beyaz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperGear 30w Usb-c Duvar Şarj Cihazı- Beyaz fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperGear 30w Usb-c Duvar Şarj Cihazı- Beyaz özelliklerini incele, 259,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com