Orta Çağ Köy Kurma-Yönetme-Savaşma Strateji Oyun Önerisi

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Orta çağ şehir kasaba kurma yönetme savaşma tarzı bir strateji oyunu arıyorum. Daha önceleri Stronghold 2 oynuyordum. Eski olmasına rağmen en çok sevdiğim özelliklerinden biri okçu ne kadar yüksekteyse menzili o kadar artıyor. Böyle ufak bi gerçeklik katmışlar ve şahane bişey yapmışlar. Kulelere okçular, sur çekmeler, kuleler falan çok severim o tarz oyunları. Biraz baktım Banished'i gördüm az çok beğendim de Manor Lords'u bekliyorum. Ama bu ikiside anladığım kadarıyla şehir yönetme hayatta kalma tarzı pek fetih veya savunma tarzı bişey yok. Benim istediğim oyun tarzı şehrimi kurcam yönetcem surlar çekicem kuleler yapcam okçular falan filan bu tarz. Varsa böyle bir oyun önerilerinizi rica ederim.

Qlay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
114
Empire earth 1
Stronghold crusader1
Rise of nations

Özellikle 1 ve 2 benim favorilerim yeni nesil oyunları bile yanaşamıyorlar yanına bence.

KS

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Empire earth 1
Stronghold crusader1
Rise of nations

Özellikle 1 ve 2 benim favorilerim yeni nesil oyunları bile yanaşamıyorlar yanına bence.
stronghold u biliyorum da crusader çok piksel gibi. 2 ama bence mükemmel o oyundaki surlar kuleler zaten bitiriyo beni. Diğer 2 oyunu bilmiyorum ama onlarda çok eski piksel piksel gibi nerdeyse. Grafiktense içerik daha önemli benim için ama grafikte iyice ölü olmasın be he ? Önerilerin için çok teşekkür ederim. Başka önerilerin varsa paylaşırsan sevinirim.

Qlay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
114
empire earth de piksel az , crusader 1 de ise evet var fakat bana göre asıl o eski grafik o tadı veriyor eğer onuda oynarsanız şuanki oynadığınız 2 yi bırakıp onu oynarsınız. Birde onun extream i var o daha zor. Onuda tavsiye ederim ama biraz farklı strateji istiyor. 😉

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri