umarım itopyayla yaparsınız reis. itopyanın vade farksız taksit seçeneğiyle almak istiyorum.Görüşmeleri yapıyorum hala. Çok yakında baya yakın, uzak değil. Net tarihi kesinleştiremedik daha ama (baya) yakın)
Hocam 2k mi yoksa 1080p oyunculuk için mi tavsiye edersiniz çıkacağımız sistemi. Almayı düşünüyorum da şuan indirimde monitör var sipariş geçerim cevap verirsenizGörüşmeleri yapıyorum hala. Çok yakında baya yakın, uzak değil. Net tarihi kesinleştiremedik daha ama (baya) yakın)
Düşük segment de de rx6500xt-1660 super kullanılıyordu bekleninin altında geldiOrta segmentte RX 6600-rx6600xt-rtx3060 ekran kartları kullanılıyor. 10kyı geçicektir.
10-13k arası bekliyorum ben.Orta segmentte RX 6600-rx6600xt-rtx3060 ekran kartları kullanılıyor. 10kyı geçicektir.
siteyi söylesen mükemmel olur reis biliyor musunGörüşmeleri yapıyorum hala. Çok yakında baya yakın, uzak değil. Net tarihi kesinleştiremedik daha ama (baya) yakın)
Şöyle 2000₺’ye monitör dahil 3090 sistem çıksa da alsakGörüşmeleri yapıyorum hala. Çok yakında baya yakın, uzak değil. Net tarihi kesinleştiremedik daha ama (baya) yakın)
10k yı geçer mi reisGörüşmeleri yapıyorum hala. Çok yakında baya yakın, uzak değil. Net tarihi kesinleştiremedik daha ama (baya) yakın)