Osmanlıca Metin Çevirisi Yapma

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Merhaba herkese bizim hoca 30 sayfa Osmanlıca ( matbu bilenler bilir ) metin verdi ve bunları haftada 5 sayfa çevirmemi istedi acaba diyorum ki bu metinleri çeviren siteler falan var mı veya uygulama çevremde bilen de yok yardım lütfen

Örnek metin bu bu sadece 1 sayfa 🥹

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-10-25-11-59-28-857_com.google.android.apps.docs-edit.jpg
    Screenshot_2023-10-25-11-59-28-857_com.google.android.apps.docs-edit.jpg
    835.8 KB · Görüntüleme: 32
KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
?

MrYeaxu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
hocam yok olan sitelerde yalan yanlış bilen birinden yardım alarak yapmanız en iyisi veya biraz uğraşıp kendiniz yapacaksınız benimde vardı osmanlıca derslerim hepsini arkadaşlardan yaptım

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
hocam yok olan sitelerde yalan yanlış bilen birinden yardım alarak yapmanız en iyisi veya biraz uğraşıp kendiniz yapacaksınız benimde vardı osmanlıca derslerim hepsini arkadaşlardan yaptım
Haftada 5 sayfa çeviri yapma zorunluluğu var bende açıkçası çok başarılı değilim bu konu da çevremde de yok biraz zor

Özkan26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhaba herkese bizim hoca 30 sayfa Osmanlıca ( matbu bilenler bilir ) metin verdi ve bunları haftada 5 sayfa çevirmemi istedi acaba diyorum ki bu metinleri çeviren siteler falan var mı veya uygulama çevremde bilen de yok yardım lütfen

Örnek metin bu bu sadece 1 sayfa 🥹
Osmanlıca Yaz diye bir uygulama var Android'de. Bilmediğiniz yerleri oraya yazarak bulabilirsiniz belki.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri