Yardım Outlet Ürün Olarak Rampage V995 Alınır Mı..?!

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Merhabalar -/- Selamlar Hocam(lar)..

Kocaeli İzmit'de Rampage V995 [OUTLET] Satan Bir Yer Buldum Fiyat Olarak 8K Sizce Alınır Bir Ürünmüdür..

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
Merhabalar -/- Selamlar Hocam(lar)..

Kocaeli İzmit'de Rampage V995 [OUTLET] Satan Bir Yer Buldum Fiyat Olarak 8K Sizce Alınır Bir Ürünmüdür..
alınmaz malesef rampage ürünleri zaten çok kaliteli olmuyor bide outlet olunca şüphe duyuyor insan

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
alınmaz malesef rampage ürünleri zaten çok kaliteli olmuyor bide outlet olunca şüphe duyuyor insan
Yanii.. Rampage Kulaklık Var Bende 10 Yıllık Falan Halaa Çalışır Ki Başına Gelmeyen Kalmadı Diyebilirim.. Suya Girdi Çıktı Tadilatta Üstüne Dolap Devrildi (İçi Dolu)Kardeşim Ateşe Attı (Atarken Farketmesek İçinde Çöp Olduydu)..
Ama Dış Kaplamasını Değişince Kullanılıyor Yani Elektronik Aksamda Hiç Sıkıntı Görmedim.. Tam Olarak Nasıl Bir Kalitesizlik Bu Hocam, Bahsetmiş Olduğunuz Kalitesizlik..

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
Yanii.. Rampage Kulaklık Var Bende 10 Yıllık Falan Halaa Çalışır Ki Başına Gelmeyen Kalmadı Diyebilirim.. Suya Girdi Çıktı Tadilatta Üstüne Dolap Devrildi (İçi Dolu)Kardeşim Ateşe Attı (Atarken Farketmesek İçinde Çöp Olduydu)..
Ama Dış Kaplamasını Değişince Kullanılıyor Yani Elektronik Aksamda Hiç Sıkıntı Görmedim.. Tam Olarak Nasıl Bir Kalitesizlik Bu Hocam, Bahsetmiş Olduğunuz Kalitesizlik..
bende klavye ve mouse aldım çok titiz kullanmama rağmen 2 ay sonra çöp oldu

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
bende klavye ve mouse aldım çok titiz kullanmama rağmen 2 ay sonra çöp oldu
Klavye Mouse Bilemem Ama Kulaklığını Yıllardır Kullanırım.. İsterseniz Kanıt Atayım..
Herneyse.. İşten Gelip 1-/-2 Saat Arac Sürecek Biri İçin Gider Mi Gitmez Mi Hocam Bu..

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri