yapmanı önermemIntel i5 12600k gibi bir işlemci almak istiyorum fakat buna oc yapımında kararsızım yaparsam ne olur + ları - leri nedir bilgi verirseniz sevinirim
Güçlü bir işlemci yapmana gerek yok @TibetBey dediği gibi eğer yanlış bir oc yaparsan işlemciyi hepten bozarsın.Yanlış hatırlamıyorsam oc işlemi yapılmış ürün garantisi bitiyor.Intel i5 12600k gibi bir işlemci almak istiyorum fakat buna oc yapımında kararsızım yaparsam ne olur + ları - leri nedir bilgi verirseniz sevinirim
Hmm anladım ben bunu şey diye sordum hani i5 12500 u oc ile i9 stok gücüne çıkarılabiliyor ya değer mi anlamında ama dediğinize gore degmez gibiGüçlü bir işlemci yapmana gerek yok @TibetBey dediği gibi eğer yanlış bir oc yaparsan işlemciyi hepten bozarsın.Yanlış hatırlamıyorsam oc işlemi yapılmış ürün garantisi bitiyor.
Değmez işlemci daha çok ısınır ve ürüne zarar verebilir.Hmm anladım ben bunu şey diye sordum hani i5 12500 u oc ile i9 stok gücüne çıkarılabiliyor ya değer mi anlamında ama dediğinize gore degmez gibi
Overclock ben daha önce hiç yapmadım, Başka bir insana da tavsiye etmiyorum tabi bu benim şahsim görüşüm.@_sCo_ Senin bilgin var mı hocam