Arkadaşlar biliyorum daha önce çok konu açtım umarım kusura bakmazsınız ben daha önce toplamış olduğunuz Oyun Canavarı 1 adlı sisteme 1-2 takviye yapmak istiyorum bu konuda yardım edebilir misiniz? benim aklımda daha iyi bir anakart koyabilceğim geliyor bütçem çok zorlarsak 4000 lira ya çıkar (monitör dahil değil) ve bir de monitor önerirseniz çok ama çok iyi olur 1 ms e gerek yok 4 ms yeterli benim için ve bide 23.5 olursa veya daha üstü çok güzel olur bide ram de ekleyebiliriz
Açıkcası ben bu yaz toplayacağım ödül olarak ve elimden geldiğince rahat oyun oynayabilmek isityorum bunun için size ve birçok foruma başvurdum çok fazla karar değiştirdim umarım bana yardım edersiniz şimdiden
Teşekkürler
Ve bide bunu sadece merakımdan soruyorum hoparlör almayı düşünmüyorum eğer kulaklık kullanırsam hoparlöre gerek var mıdır yani almam gerekir mi
Açıkcası ben bu yaz toplayacağım ödül olarak ve elimden geldiğince rahat oyun oynayabilmek isityorum bunun için size ve birçok foruma başvurdum çok fazla karar değiştirdim umarım bana yardım edersiniz şimdiden
Teşekkürler
Ve bide bunu sadece merakımdan soruyorum hoparlör almayı düşünmüyorum eğer kulaklık kullanırsam hoparlöre gerek var mıdır yani almam gerekir mi