Hangi monitör olduğuna bağlıarkadaşlar sorum başlıktaki gibi
kendi aldığım sasmung odyssey g3 gibiHangi monitör olduğuna bağlı
onda ghosting sorunu var diye duydumkendi aldığım sasmung odyssey g3 gibi
O zaman alınmaz hocam.kendi aldığım sasmung odyssey g3 gibi
hocam şans işi diyorlar kiminde varmış kiminde yokmuşonda ghosting sorunu var diye duydum
hocam ben bunu vatandan almıştım daha elime ulaşmadı iade etme şansım varmıO zaman alınmaz hocam.
Kutuyu açmadan iade edin.hocam şans işi diyorlar kiminde varmış kiminde yokmuş
hocam ben bunu vatandan almıştım daha elime ulaşmadı iade etme şansım varmı
işi şansa bırakma bence https://www.hepsiburada.com/dell-s3...s-hdmi-dp-curved-led-monitor-pm-HBC00002VQG7Ohocam şans işi diyorlar kiminde varmış kiminde yokmuş
hocam ben bunu vatandan almıştım daha elime ulaşmadı iade etme şansım varmı
bunun yerine hangi monitörü önerirsiniz 3200tl bandındaKutuyu açmadan iade edin.
Ghosting şans işi değil
hocam bütcem 3200tl bandında
bunun yerine hangi monitörü önerirsiniz 3200tl bandında
bunun yerine hangi monitörü önerirsiniz 3200tl bandında
hocam bütcem 3200tl bandında
hocam bende bunu düşünüyordum önceden iyi bir monitörmü![]()
Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.950,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
fiyatına göre iyi bencehocam bende bunu düşünüyordum önceden iyi bir monitörmü
Kullanan kişiler memnun.hocam bende bunu düşünüyordum önceden iyi bir monitörmü
hocam değişim için vatanı aradım tamam dediler ancak vatanın sitesinde tok tükenmiş bunun yerine o site olan monitör önerme şansınız varmıKullanan kişiler memnun.
hocam değişim için vatanı aradım tamam dediler ancak vatanın sitesinde tok tükenmiş bunun yerine o site olan monitör önerme şansınız varmı
Neden vatan?hocam değişim için vatanı aradım tamam dediler ancak vatanın sitesinde tok tükenmiş bunun yerine o site olan monitör önerme şansınız varmı
hocam değişim yapıcam ve vatan mağzasından almanız gerektiğini söyledilerNeden vatan?
Direk iade edin bencehocam değişim yapıcam ve vatan mağzasından almanız gerektiğini söylediler