Soru Oyun Için Dram'siz SSD Alınır Mı?

CrossPage

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Arkadaşlar merhaba sistemimde sadece oyun için kullanacağım 1 TB kapasiteli DRAM'siz SSD almayı düşünüyorum.

Ek olarak oyun içinde olsa dramlimi almalıyım yoksa DRAM'siz alsam sorun yaşar mıyım?

Önerebileceğiniz bir SSD varsa yardımcı olursanız sevinirim.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Farketmez arasındaki hız farkını hissedemeyeceksiniz. İmkan varsa Dramli alın şu an çoğu modelde var zaten. Oyunlar da FPS ye etkisi katkısı yoktur o da ayrı bi konu.

KS

CrossPage

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Farketmez arasındaki hız farkını hissedemeyeceksiniz. İmkan varsa Dramli alın şu an çoğu modelde var zaten. Oyunlar da FPS ye etkisi katkısı yoktur o da ayrı bi konu.
Cevabınız için teşekkür ediyorum bende hız veya gecikme gibi bir sorun yaşayacağımı düşünmüyorum , ama dram olmadığı için ömürleri daha kısa oluyormuş bu riski almalı mıyım karar veremedim.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Cevabınız için teşekkür ediyorum bende hız veya gecikme gibi bir sorun yaşayacağımı düşünmüyorum , ama dram olmadığı için ömürleri daha kısa oluyormuş bu riski almalı mıyım karar veremedim.
Garanti verilen ömürden daha fazla kullanırsınız örneğin okuma yazma garantisi 300TBw yazıyorsa 350TB falan kullanırsınız o da basit bir rakam değil doldurması yıllar sürer.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
772
Arkadaşlar merhaba sistemimde sadece oyun için kullanacağım 1 TB kapasiteli DRAM'siz SSD almayı düşünüyorum.

Ek olarak oyun içinde olsa dramlimi almalıyım yoksa DRAM'siz alsam sorun yaşar mıyım?

Önerebileceğiniz bir SSD varsa yardımcı olursanız sevinirim.
hocam ben 3 yıl kadar hılevel elite marka ssdyı yalnızca oyun ıcın kullandım. sağlık hala 99. alıp gonul rahatlıgıyla kullanabilirsin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri