Oyun Için Orta-Üst Segment PC Önerisi

doganadoa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhabalar kolay gelsin
İlk defa oyun için verimlilik bi pc almak istiyorum biraz araştırdım ama konuyla ilgili araştırdıkça detaylı detaylı konular çıkıyor
Oyun için verimli üzmeyen bi sistem almak istiyorum ama donanımlardan anlamıyorum
Oynayacağım oyunlar
Pubg mobile
Pubg
Gta 5
Forza horizon
Ve bunla aynı boyut kadar bunlara yakın belki bi tık üstüde olabilir verimli ve sorunsuz şekilde oynayabilmem için problem çıkarmayacak pc arıyorum hazır sistem olursa daha güzel olur önceliğim
Şimdiden teşekkürler

İbrahimDgc22

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhabalar kolay gelsin
İlk defa oyun için verimlilik bi pc almak istiyorum biraz araştırdım ama konuyla ilgili araştırdıkça detaylı detaylı konular çıkıyor
Oyun için verimli üzmeyen bi sistem almak istiyorum ama donanımlardan anlamıyorum
Oynayacağım oyunlar
Pubg mobile
Pubg
Gta 5
Forza horizon
Ve bunla aynı boyut kadar bunlara yakın belki bi tık üstüde olabilir verimli ve sorunsuz şekilde oynayabilmem için problem çıkarmayacak pc arıyorum hazır sistem olursa daha güzel olur önceliğim
Şimdiden teşekkürler
Bütçeniz ne kadar?

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Merhabalar kolay gelsin
Oynayacağım oyunlar
Pubg mobile
Pubg
Gta 5
Forza horizon
Şimdiden teşekkürler
Bütçe nedir ?

Ahmed Genç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
55
https://www.gaming.gen.tr/urun/2635...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Hocam bu tam 20k

https://www.tebilon.com/intel-12400f-asus-dual-rx6700xt-prime-h610m-k-adata-green-ssd-corsair-16gb/
18.5 a bu var özelleştirme yapabilmeniz için

16 ya da bu var yine özelleştirme ile kendinize göre seçebilirsiniz

Üstteki atılanı almanızı önermem fazla pahalı ve psu kötü. Yine de siz bilirsiniz

Altta özelleştirme diye birşey var biliyorsanız 20 dediği için yükseltebilir
20 dediği için zaten ilk attığım sistemi önerdim. Özelleştirme diye bir şey olduğunu da zaten biliyorum ki özelleştirme yapabilmeniz için diye belirtmişim. İsteğine göre ayarlar. Sizin önerdiğiniz sistemde cpu i5 e yükseltse +1100tl eklenir 20700 küsür olur bütçeyi aşar, psu yükseltse +1500tl eklenir 21100 küsür olur yine bütçeyi aşar. ikisini de yükseltse 22 yi geçiyor 6700xt ye de o para verilmez.
Karar konu sahibinin.

Son düzenleme:

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308

Bu da şöyle olabilir
Anakarti Asus tuf b660m
Ram Xpg RGB
SSD Kingston nv2 1tb
PSU fsp 650w

3070 li direk bu olabilir

Ya da şöyle
Anakart b550 plus WiFi 2
Ram Xpg RGB
SSD Kingston 1tb
İşlemci 5600x
Birde bu CPU soğutucu aldın mı tm

2/imola-6700xt-amd-ryzen-5-5600-asus-radeon-rx-6700-xt-dual-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/

5600x
Asus rog strix b550 a Gaming
CPU soğutucu
https://www.gaming.gen.tr/urun/2528...vfL6XWaS_zd1CGlsS268qnz_Y8TwnZC_MlcaEsEaaQrNg

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri