Beyler Steamde 54 Tane Triple-A Oyun sadece %95 indirim ile 76 TL neredeyse tanesi 1TL, anneme diyorumki alalım, bağırıyor bana oyuna paramı verilirmiş bulurum ben sana ücretsizini diyor bilgisayarcıdan diyor, anne diyorum hangi bilgisayarcı 54 tane Triple-A oyunu 76 tl ye vercek diyor yalandır o ben bulurum diyor çıldırıcam yardım edin nasıl ikna edicem çıldırıcam şimdi çıldırıcam bilgisayarcıya bedavaya indittiririm diyor 54 tane oyunu anlamıyor ya çıldırıcam yardım edin allah için yardım edin lütfen nasıl ikna edicemmmmmmmmmm!!!??????
oyunların toplamı 1500 tl den 76 tlye inmiş steamde diyorki oyuna para verilmez buluruz ücretsizini diyorumki ücretsizinde online oynanmıyor oynamassın napıyım diyor para veremem diyor, diyorum zaten 76 tlyi ben vericem sen sadece alıcaksın ben sana nakit vericem diyorum yok ücretsizi vardır diyor çıldırıcam şimdiyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
YARDIM EDİN BEYLER NASIL İKNA EDİCEM NASIL ANLATICAM DURUMU *?????????!!!!?!?!?!??!?!??!
oyunların toplamı 1500 tl den 76 tlye inmiş steamde diyorki oyuna para verilmez buluruz ücretsizini diyorumki ücretsizinde online oynanmıyor oynamassın napıyım diyor para veremem diyor, diyorum zaten 76 tlyi ben vericem sen sadece alıcaksın ben sana nakit vericem diyorum yok ücretsizi vardır diyor çıldırıcam şimdiyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
YARDIM EDİN BEYLER NASIL İKNA EDİCEM NASIL ANLATICAM DURUMU *?????????!!!!?!?!?!??!?!??!