Oyun oynarken belli bir FPS'in üstüne çıkınca ekranın kapanması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SalihKayaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
1.5 aydır bu sorunla karşılaşıyorum gta 5, r6, PUBG gibi oyunların yükleme ekranında 250 350 400 fps olunca ekran da no signal hatası alıyorum hatta bazen oyun oynerken bile sistem donuoyr pc çalışmaya devam ediyor reset atana kadarda düzelmiyor.

islemci İ5 3330
ekran kartı Afox rx570 8gb
ana kart Gıgabyte Ga-h161m-ds2
ram 12gb 1600mhz
psu Cooler master mwe 230v 750

Ekli dosyalar

• 20220521_232628.jpg
    20220521_232628.jpg
    925.9 KB · Görüntüleme: 15
KS

SalihKayaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Not : Hdm dönüştürücü kullanıyorum ondan kaynaklana bilir mi ?

piroemir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Hocam işlemciniz ile ekran kartınız pek uyumlu değil gibi %23 ekran kartı kullanırken işlemci seviyesi %90 larda

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
226
Evet sisteminizde darboğaz sorunu var. Fakat ben de sorunun ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Hdmi dönüştürücü kullandığınızı söylemişsiniz. Eğer kablonun beslemesi yetersizse sorun kablodan kaynaklanıyor olabilir. Eğer mümkünse monitörünüzü başka bir şekilde bağlar mısınız? Hatta mümkünse dönüştürücü olmadan kullanın. Bakalım sonuç ne olacak? Büyük ihtimalle çözülecektir.

KS

SalihKayaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Evet sisteminizde darboğaz sorunu var. Fakat ben de sorunun ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Hdmi dönüştürücü kullandığınızı söylemişsiniz. Eğer kablonun beslemesi yetersizse sorun kablodan kaynaklanıyor olabilir. Eğer mümkünse monitörünüzü başka bir şekilde bağlar mısınız? Hatta mümkünse dönüştürücü olmadan kullanın. Bakalım sonuç ne olacak? Büyük ihtimalle çözülecektir.
Tamamdır hocam deneyeceğim Cevaplarınız için teşekkür ederim pc hocası forum ailesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri