Oyun oynarken bilgisayarım kapanıyor!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmet Can Aygül

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar Crysis 3'ü ultra ayarlarda oynarken 2 3 dakika içinde bilgisayarım aniden kapanıp kendini resetliyor. Grafikleri düşürdüğüm zaman saatlerce oynayabiliyorum.Ben kendini resetleme sorununu çözmek istiyorum. :s :dodgy:

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Powerin kötüyse, o da yapabilir. Ne kullanıyorsun.
sıcaklık ve power. Bu ikisine bakılacak.

KS

Mehmet Can Aygül

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
THERMALTAKE LITEPOWER 650W GÜÇ KAYNAĞI kullanıyorum.

WhatsApp%20Image%202019-01-13%20at%2005.35.33.jpeg

kapanmadan 1 sanise öncesi resim. bilgisayarımı baştan aşşağı temizledim ekran kartı ve işlemcimin macunlarını yeniledim.işlemci soğutucu olarak Cooler Master Hyper T4 kullanıyorum.Full speed'de ama yinede kapanıyor aniden resetliyor.bios güncel ekran kartı driver güncel

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Sıcaklıklar normal.  Yüksek ayarlar ile ramlerin pek alakası yok ama ram veya ramlerinizin bi yerlerini değiştirip,deneseniz.Ramlerde reset attırabilir çünkü.

KS

Mehmet Can Aygül

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ramlerin mimarisi farklı birisi Kingston 1600 mhz
diğeri G-skill 1333 mhz bunların bir etkisi olabilir mi? ikiside 8 GB toplam (16gb)

KS

Mehmet Can Aygül

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Teşekkür ederim sorunu büyük ihtimalle çözdüm sorun ramlerdeydi buna emin oldum. Ramlerin  yerini değiştirdim bi 5 10 dakika görüntü alamadım sonra tekrar yerlerini değiştirdiğimde açıldı pc.pub g mobile oynarken kendini resetledi ve tekrar tekrar resetledi hiç durmadan.Ramlerin yerini değiştirdim eskisi gibi taktım.Crysis 3'ü En yüksek grafiklerde 1 saat falan hiç kapanmadan oynadım.Sorun tekrar ederse ramleri değiştirmeyi düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri