Oyun Oynarken Bilgisayarın Kapanıp Mavi Ekran Vermesi

Redfire146

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
merhaba elbette konu açmadan önce biraz araştırdım minidump klasörü boştu örneğin, bir sonuç elde edemediğimden konu açıyorum.
önceden bu sorunu yaşatmadı oyun oynarken asla atmıyordu driver güncelledikten sonra olmaya başladı sorunun yeni sürüm driver da olduğunu düşünüp eski sürüme tekrar geçtim ancak sorun devam etti, ekranın görüntüsünü çekmedim ancak belli bir konudan birebir aynısını aldım sorun bu ve tam olarak nasıl çözebilirim
şimdi kontrol ettim de dmp dosyası oluşturmuş buyrun link

Ekli dosyalar

• Untitled.png
    Untitled.png
    2.2 MB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
merhaba elbette konu açmadan önce biraz araştırdım minidump klasörü boştu örneğin, bir sonuç elde edemediğimden konu açıyorum.
önceden bu sorunu yaşatmadı oyun oynarken asla atmıyordu driver güncelledikten sonra olmaya başladı sorunun yeni sürüm driver da olduğunu düşünüp eski sürüme tekrar geçtim ancak sorun devam etti, ekranın görüntüsünü çekmedim ancak belli bir konudan birebir aynısını aldım sorun bu ve tam olarak nasıl çözebilirim
şimdi kontrol ettim de dmp dosyası oluşturmuş buyrun link
driver güncellemesi tekrar yapın zaten düzelir diye düsünüyorum olmazsada formatla cözülür

KS

Redfire146

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
evet cs go ile deneyip geldim maalesef aynı hatayı verdi çok sağlıklı açılmasına rağmen, formatta atamam çünkü içinde silemeyeceğim veya hddye aktaramayacağım çok fazla dosyam mevcut

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
evet cs go ile deneyip geldim maalesef aynı hatayı verdi çok sağlıklı açılmasına rağmen, formatta atamam çünkü içinde silemeyeceğim veya hddye aktaramayacağım çok fazla dosyam mevcut
sürücü yüklenirken hata olmuş muhtemelen yada sürücüler çakışmış. Genelde wupdate ile manuel kurulan sürücülerden kaynaklanıyor. Ya ddu ile herşeyi kaldırıp temiz bi kurulum yapılması gerekiyor yada format....

KS

Redfire146

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
sürücü yüklenirken hata olmuş muhtemelen yada sürücüler çakışmış. Genelde wupdate ile manuel kurulan sürücülerden kaynaklanıyor. Ya ddu ile herşeyi kaldırıp temiz bi kurulum yapılması gerekiyor yada format....
işlemi şöyle tekrarladım, güvenli moda geçip ddu ile kaldırıp güvenli moddan çıkıp tekrar normal açmam ile son sürümü yükledim yani bundan önce yaptığım da bu şekildeydi, son çare tekrar deneyeceğim ancak son sürümü güncellemeden önce hiçbir sıkıntı yoktu

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
son sürümü kurma whql kur ve amd'nin kendi sitesinden mi kuruyorsun?

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
Sana format yolu gözüküyor galiba. Eğer dediğin gibiyse sürücü kaynaklı bir hata değil. Muhtemelen driver'ı etkileyen başka birşey var. Aklıma da birşey gelmiyor.

KS

Redfire146

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Sana format yolu gözüküyor galiba. Eğer dediğin gibiyse sürücü kaynaklı bir hata değil. Muhtemelen driver'ı etkileyen başka birşey var. Aklıma da birşey gelmiyor.
biosu falan da güncelledim her şeyi deniyorum, peki format kesin çözüm mü?

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
Şuan senin yerinde olsam direk format atıp soruna yazılımsal olarak bakardım ondan sonra da düzelmez ise demekki donanımsal o da sıkıntı tabi.

KS

Redfire146

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Şuan senin yerinde olsam direk format atıp soruna yazılımsal olarak bakardım ondan sonra da düzelmez ise demekki donanımsal o da sıkıntı tabi.
driver güncelledikten sonra olması bana garip geliyor ama oyun içerisinde asla sıkıntı çıkarmıyordu çünkü, bir kaç şey deneyeceğim son çare format

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri