Oyun Oynarken Birden Ekran Gidiyor PC Kendini Yeniden Başlatıyor

ErenDmr132

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merbaha goat v3 aldım oyun oynarken Cpu 75 Gpu 70 derece oluyor bir kaç dakka sonra ekran gidiyor ama arka planda hala ses gelmeye devam ediyor bazende yeniden başlıyor pc neden olabilir?
içime bir şüpe düştü arıza falan mı var diye düşünüyorum neden olabilir sizce? Normal mi böyle olması?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Hayır normal değil, ''İşlemci, ekran kartı veya RAM gibi bileşenlerin aşırı ısınması nedeniyle olur.''

Goat v3 ne zaman aldın? Kardeşim eğer hiç temizleme yapmadıysan yapacağın ilk iş kasayı temizlemek olsun lütfen daha sonra işlemci ve ekran kartının termal macununu yenilemeyi de unutma. Eğer bu işlemleri bilmiyorsan bilen birilerinden yardım almayı da unutma.

KS

ErenDmr132

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hayır normal değil, ''İşlemci, ekran kartı veya RAM gibi bileşenlerin aşırı ısınması nedeniyle olur.''

Goat v3 ne zaman aldın? Kardeşim eğer hiç temizleme yapmadıysan yapacağın ilk iş kasayı temizlemek olsun lütfen daha sonra işlemci ve ekran kartının termal macununu yenilemeyi de unutma. Eğer bu işlemleri bilmiyorsan bilen birilerinden yardım almayı da unutma.
Gecen hafta cumartesi aldım salı günü elime ulaştı steam den oyun yükledim oynarken ekran gitdi yine. aldığım yere vatan bilgisayara gidip söylesem olurmu onlar yardımcı olurmuki ? ama her oyunda aynı problem olmuyor oyundan oyuna değişiyor.

Son düzenleme:

galip

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
87
goat v3 ne ısl problemi olabilir bu sistemin nede powersuply sen illaki bi götür vana bilgisayara bu bahsedilen durumlar 1 haftada olmaz
donanım
Goat V3
İşlemci: Intel Core i5-12400F
• Ekran kartı: ASUS DUAL RTX 4060 8GB
• Anakart: ASUS Prime H610M-K D4
• RAM: GSkill Ripjaws (2x8) 16GB 3200MHz CL16
• Depolama: WD SN580 500GB NVMe Gen4 M2 SSD
• Kasa: ThermalTake S200 TG
• Güç kaynağı: ThermalTake 650W 80+
bu sitemde başka arıza vardın

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar