Oyun oynayacak arkadaşım yok.

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Beyler oyun oynayacak arkadaşım hiç yok nasıl bulabilirim :D

MAO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
62
Oynadığınız yada oynamayı düşündüğünüz oyuna göre bi discord sunucusu bularak arkadaş edinebilirsiniz.

• Beğen
Reactions: XXL

Arthemis.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Samimi bulduğun discord sunucuları veyahut oyun ile alakalı işler yapan youtuberlerin sunucularına gidebilirsin örnek Stache! var discord sunucusunda oyun arkadaşı arayanlar toplanıyor elbet bulursun. biz eskiden ts3 ve raidcall'dan bulurduk :)

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Samimi bulduğun discord sunucuları veyahut oyun ile alakalı işler yapan youtuberlerin sunucularına gidebilirsin örnek Stache! var discord sunucusunda oyun arkadaşı arayanlar toplanıyor elbet bulursun. biz eskiden ts3 ve raidcall'dan bulurduk :)
Hey gidi raidcall be rütbe mavi taç olacak diye az mı uğraştım, kapanınca traktör tekerleği görmüş yılan gibi kalakaldım:D

• Beğen
Reactions: XXL

Arthemis.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Hey gidi raidcall be rütbe mavi taç olacak diye az mı uğraştım, kapanınca traktör tekerleği görmüş yılan gibi kalakaldım:D
Ahaha :D ben pek level rütbe ile ilgilenmezdim o zamanlar cs 1.6 da server yönetim ile yoğun uğraşıyordum. genelde metin2 tayfa rc kullanırdı sonrada zaten ts3 trend olmuştu.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Ahaha :D ben pek level rütbe ile ilgilenmezdim o zamanlar cs 1.6 da server yönetim ile yoğun uğraşıyordum. genelde metin2 tayfa rc kullanırdı sonrada zaten ts3 trend olmuştu.
Pvplerden dolayı bizde RC tayfasındaydik üniversite döneminde hocam, kapanınca popüler kültüre ayak uydurup discorda geçtik hala eskileri özlüyorum yadırgıyorum DC yi :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri