Oyun Performans Pc Toplama Yardımı

micromaniac

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba,

6 Bin Maksimum 7 Bin lira olmak üzere Monitör hariç olmak kaydı ile bir gamer pc toplamak istiyorum Bu konuda engin bilgilerinizden faydalanmanın doğru olacağını düşündüm  Bütçem dahilinde toplayacağınız pcleri incelemek isterim. İntel veya Amd takıntım yok ikiside olabilir. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikler şunu belirteyim sistemin acil değil ise şimdi toplamanı önermiyorum en erken yaz ortası olabilir çünkü piyasaya yeni ürünler çıkacak ve mevcut olanların fiyatı düşecek hem daha düşük fiyata yüksek performans alma ihtimalin olur. İstersen de şuanki güncel sistemlerden de hazırlarız.

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Expert' Alıntı:
Onur piyasa senin yüzünden batacak :)

Valla acımasız olan müşteri olaması gerekirken firmalar bunu kendilerine çeviriyor her zaman müşteri önemlidir bu yüzden en doğru zaman da en doğru sistem seçilmeli her şey daha çok PERFORMANS için.

KS

micromaniac

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
onur.firatt' Alıntı:
Öncelikler şunu belirteyim sistemin acil değil ise şimdi toplamanı önermiyorum en erken yaz ortası olabilir çünkü piyasaya yeni ürünler çıkacak ve mevcut olanların fiyatı düşecek hem daha düşük fiyata yüksek performans alma ihtimalin olur. İstersen de şuanki güncel sistemlerden de hazırlarız.

Merhabalar evet bilgisayarı acil toplamam gerekiyor hatta cumartesi ve pazar günü tamamen bununla ilgileneceğim =) bu nedenle şu anki güncel parçalar benim için daha iyi bir seçim olacaktır. Yardımlarınız için teşekkür ederim

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
micromaniac' Alıntı:
onur.firatt' Alıntı:

Merhabalar evet bilgisayarı acil toplamam gerekiyor hatta cumartesi ve pazar günü tamamen bununla ilgileneceğim =) bu nedenle şu anki güncel parçalar benim için daha iyi bir seçim olacaktır. Yardımlarınız için teşekkür ederim

Hayırlı olsun o zaman. :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri