oyun tavsiye

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
resim_2022-10-30_211009820.png

150 tl bandında oyun arayan varsa öneririm. atmosfer, müzikler insanı oyunun içine çekiyor.

SandLOJ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
50 liraya önerir misin (Türkçe olursa güzel olur)

A. Morgan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
52
Şu oyunda benim göremediğim ne var acaba? 20 saat oynadım, bu 20 saatin yarısı etrafta benzin aramakla, mermi aramakla geçti. Görevler, karakterler, hikaye ve hikaye anlatımı PS oyunlarına yakışmayacak derecede kötü. Bu açıdan oyun, Ubisoft'un son çıkardığı Far Cry oyunlarına benziyor. Motorunuzla amaçsızca sağ sola koşturup duruyorsunuz. Combat mekanikleri de bayağı vasat. Hedefleri vurduğunuz zaman bir şeyi vurduğunuzu hissetmiyorsunuz. Teknik açıdan oynadığım en dandik PS oyunu olabilir Days Gone.

Ha iyi yanı yok mu? Elbette var, motor mekanikleri ve atmosfer konusunda oyun başarılı. Zaten başka bir olayı da yok.

Oynamadan önce bayağı ilgimi çeken bir oyundu Days Gone. Oynadıktan sonra o kadar da önemli bir oyun olmadığını anladım. Büyük beklentilerle oynamazsanız iyi kötü eğlenirsiniz.

ugur29

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Ormanı gerilimi takım oyununu hayatta kalma ve benim görmediğim, ne varsa The Forest tavsiye ederim. Korku oyunu çok sevmem ama ekip ile oynayıp baya tat alıyorduk, gece olunca ateş başında takılıyorum.

KS

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
50 liraya önerir misin (Türkçe olursa güzel olur)
ben olsam 1 aylık gamepass alırdım onu alıp hitman serisini bitirebilirsin ayrıca bir sürü oyun mevcut (chivalry ıı dahil)

Ormanı gerilimi takım oyununu hayatta kalma ve benim görmediğim, ne varsa The Forest tavsiye ederim. Korku oyunu çok sevmem ama ekip ile oynayıp baya tat alıyorduk, gece olunca ateş başında takılıyorum.
onu da aldım dediğin gibi tam arkadaslarla takılmalık

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri