RustArkadaşlar oynayacak oyun kalmadı
FPS falan her tür olur yeterli güzel olsun yok mu hypeli bi oyun şuan
hepsinde arkadaş gerekiyor ama benim hiç arkadaşım yok.Rust
Valorant
Csgo
Forest
Bf 1
Cod modern wefare( nasıl yazılır bilmiom)
Hocam Çoğu Kişi Belki Bilmez Ama Size Enteresan Garip Oyunlar Dan Birkaçını Önermek İsterim Öncelikle "Mr.Prapper" Denemenizi Öneririm Satın Almadan Önce Prolojisinden Denenebilir; "Gold Rush The Game" Bunu Çok Fazla Kişi Biliyordur Zaten Ama Oynayan Pek Bir Kesim Yok Gördüğüm Kadarıyla Fakat Yine De Önermek İstedim; "LakeView Cabine" Güzeldir Yine Önermek İsterim; Belki Bi "SOMA" Olabilir Belki; "Inscryption" ak Bu Da Hoş Bir Kart Vari bir Oyundur Enteresan Bir Hikayesi Vardır; "Green Hell" Oynamadıysanız Önerimdir; "GraveYardKeeper" Hoş Bir Pixel Gamedir Kendisi DLC'ler İle Birlikte Tatlı Bir Hikayesi Var; "Dysmantle" PostApocaliptic Bir Hikaye Arayanlar İçin; "The Longing" Çok Ama Çok Garip Ve Bir O Kadar Da Uzun Bir Oynanış Sunan Saçmalık Düzeyinde Enteresan Bir Oyun; "CoffeTalk" Buda Güzel Bir Pixel Gamedir; "Agarta"Yı Önerebilirim Film Vari Bir Oynanış İçin Ama Çok Memnun Olarak Ayrılabileceğinize Garanti Veremem Çünkü Herkeze Hitap Eden Bir Oyun Değil Daha Çok Azınlık Bir Kısma Hitap Eder Tarzda Bence; Bunların Dışında Türk Yapımı "Death Relives" Diye Bir Oyun Çıkacakmış Bak Onu Da Çıktığında Bakabilirsin Diyerekten Bütün Listeyi Önüne Sereyim Daha Buraya Yazabileceğim Yüzbinlerce Oyun Var Fakat "Eh Bee Sende Ne Yazmışsın Kardeşim Bur Dedik Öldürüp Çürütmüş Üstüne Ahirette De Başının Etini Yemişsin Forumun" Dercesine Olur Diye Yazmadım.hepsinde arkadaş gerekiyor ama benim hiç arkadaşım yok.
yani varda hepsinin sistemi kötü sosyal hayatta aynı mekanlara bile gidemiyoruz
rust forest bu tarz oyunları cok seviyorum ama yanyana oynayacak hiç arkadaş bulamadım kafa dengi çok garip
KankaArkadaşlar oynayacak oyun kalmadı
FPS falan her tür olur yeterli güzel olsun yok mu hypeli bi oyun şuan
Sonunda warfame oynayan birisi hocam warfame benzeyen bi oyun var denk geldin mi hiç ismi Destiny 2Overwatch 2
Apex L.
Satranç 2
Warframe
Bf nin online olarak oynanabilecek en iyi saran oyunu Bf1 diyebilir miyiz, ben hiç oynamadım o seriyi daha önceRust
Valorant
Csgo
Forest
Bf 1
Cod modern wefare( nasıl yazılır bilmiom)
RDR2 öneririm.hepsinde arkadaş gerekiyor ama benim hiç arkadaşım yok.
rust forest bu tarz oyunları cok seviyorum ama yanyana oynayacak hiç arkadaş bulamadım kafa dengi çok garip
Knk bende ilk kez pc aldım haftaya gelio inşallah birlikte oynarız benimde arkadaşım yokhepsinde arkadaş gerekiyor ama benim hiç arkadaşım yok.