Oyun tavsiyesi var mı?

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Arkadaşlar oynayacak oyun kalmadı :(

FPS falan her tür olur yeterli güzel olsun yok mu hypeli bi oyun şuan

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Chivalry II

epicte indirimdeydi en son

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
NFS payback yarış oyunu seviyorsanız arabalara ilginiz varsa hatırladığım kadarıyla kendine çeken bir oyundu hikaye olarak. Postal oyunları eski ama güzeldir . Tomb raider shadows of the .. rise of the .. hikaye aksiyon bulmaca tarih tek kisilik oyun serisi

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Rust
Valorant
Csgo
Forest
Bf 1
Cod modern wefare( nasıl yazılır bilmiom)
hepsinde arkadaş gerekiyor ama benim hiç arkadaşım yok.

yani varda hepsinin sistemi kötü sosyal hayatta aynı mekanlara bile gidemiyoruz :(

rust forest bu tarz oyunları cok seviyorum ama yanyana oynayacak hiç arkadaş bulamadım kafa dengi çok garip

Necip52703922

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8

yani varda hepsinin sistemi kötü sosyal hayatta aynı mekanlara bile gidemiyoruz :(

rust forest bu tarz oyunları cok seviyorum ama yanyana oynayacak hiç arkadaş bulamadım kafa dengi çok garip
Hocam Çoğu Kişi Belki Bilmez Ama Size Enteresan Garip Oyunlar Dan Birkaçını Önermek İsterim Öncelikle "Mr.Prapper" Denemenizi Öneririm Satın Almadan Önce Prolojisinden Denenebilir; "Gold Rush The Game" Bunu Çok Fazla Kişi Biliyordur Zaten Ama Oynayan Pek Bir Kesim Yok Gördüğüm Kadarıyla Fakat Yine De Önermek İstedim; "LakeView Cabine" Güzeldir Yine Önermek İsterim; Belki Bi "SOMA" Olabilir Belki; "Inscryption" ak Bu Da Hoş Bir Kart Vari bir Oyundur Enteresan Bir Hikayesi Vardır; "Green Hell" Oynamadıysanız Önerimdir; "GraveYardKeeper" Hoş Bir Pixel Gamedir Kendisi DLC'ler İle Birlikte Tatlı Bir Hikayesi Var; "Dysmantle" PostApocaliptic Bir Hikaye Arayanlar İçin; "The Longing" Çok Ama Çok Garip Ve Bir O Kadar Da Uzun Bir Oynanış Sunan Saçmalık Düzeyinde Enteresan Bir Oyun; "CoffeTalk" Buda Güzel Bir Pixel Gamedir; "Agarta"Yı Önerebilirim Film Vari Bir Oynanış İçin Ama Çok Memnun Olarak Ayrılabileceğinize Garanti Veremem Çünkü Herkeze Hitap Eden Bir Oyun Değil Daha Çok Azınlık Bir Kısma Hitap Eder Tarzda Bence; Bunların Dışında Türk Yapımı "Death Relives" Diye Bir Oyun Çıkacakmış Bak Onu Da Çıktığında Bakabilirsin Diyerekten Bütün Listeyi Önüne Sereyim Daha Buraya Yazabileceğim Yüzbinlerce Oyun Var Fakat "Eh Bee Sende Ne Yazmışsın Kardeşim Bur Dedik Öldürüp Çürütmüş Üstüne Ahirette De Başının Etini Yemişsin Forumun" Dercesine Olur Diye Yazmadım.

weenzy53

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
14
Arkadaşlar oynayacak oyun kalmadı :(

FPS falan her tür olur yeterli güzel olsun yok mu hypeli bi oyun şuan
Kanka

3 3 oyun benim top tier oyunum

warfame
Destiny 2
Owerwatch

Overwatch 2
Apex L.
Satranç 2
Warframe
Sonunda warfame oynayan birisi hocam warfame benzeyen bi oyun var denk geldin mi hiç ismi Destiny 2

oyunda her hafta dünya boss oluyor puckmin seti diziyorum eldiven ve bot çıkmadı bi oyuncular doğru yerde yetenek kullanmayı bilmiyor sinir oldum

Ekli dosyalar

• 58BCF8F3-0591-453B-85F2-37A81379A206.jpeg
    58BCF8F3-0591-453B-85F2-37A81379A206.jpeg
    233.2 KB · Görüntüleme: 2

Metaxa

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
102

RDR2 öneririm.

RedWinn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
37

Knk bende ilk kez pc aldım haftaya gelio inşallah birlikte oynarız benimde arkadaşım yok

ugur29

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Seri olarak Wolfensteinserini.
Seri olarak sniper ghost warrior.
Seri olarak sniper elite.
Seri olarak farcry.
Seri olarak Ghost Recon.
Seri olarak Assassin's Creed.
Seri olarak tomb raider.
Bioshock serisi.
RedDead Redemption serisi.
Saint row serisi.
Mass effect serisi.
Crysis serisi.
Star wars Jedi serisi.

Mafia serisi.
Max Payne serisi.
Yazmadığım oyunlar da var ama bu oyunlardan içlerinde oynamadığın varsa dene.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri