Vampire Survivorsoyun tavsiyesi ne varsa gönder gelsin kendi favori oynunu
Occult (korku arkadaşların ile sarabilir) (multiplayer)oyun tavsiyesi ne varsa gönder gelsin kendi favori oynunu
ValheimVarmı arttıran hocam![]()
Arkadaşın önerdiği Rainbow Six Siege güzel fps tarzı bir oyundur onu oynayabilirsinne oynasam bilemiyorum arkadaşlar 1 tane oyun belirlemek istiyorum sürekli oynicam fps
oynaması zor öğrenmek için en az 150 saat lazım diyorlar gözüm kestiremedim aslında niyetim vardaArkadaşın önerdiği Rainbow Six Siege güzel fps tarzı bir oyundur onu oynayabilirsin
Uzun soluklu oynayacaksan öğrenme süreci çok sıkıntı olmaz bence bir kaç videosunu izle mantığı anlamaya çalış hoşuna giderse oynarsınoynaması zor öğrenmek için en az 150 saat lazım diyorlar gözüm kestiremedim aslında niyetim varda
sizin kaç saatlik bir tecrübeniz var hocamUzun soluklu oynayacaksan öğrenme süreci çok sıkıntı olmaz bence bir kaç videosunu izle mantığı anlamaya çalış hoşuna giderse oynarsın
Şu sıralar bilgisayarımı sattığım için oynayamasam da 180 saat civarı bi tecrübem var hocam oynadığım fps tarzı oyunlarında Cs valorant gibi oyunları oynadığını düşündüğüm için önerdimsizin kaç saatlik bir tecrübeniz var hocam
Forza Horizon4-5oyun lazımmm![]()