Oyun ve Render için max 30k laptop

Fake God

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
Hocam render olduğu için mi Intel kullanmak daha verimli oluyor?
İntel yada amd diyemezsiniz. 2 işlemciyi karşılaştırmanız gerekir. Oyun ve render için illa hep yanımda taşıyacağım demiyorsanız laptop tavsiye etmem. O fiyatlara basit bir ultrabook alabilir ve üstüne fena olmayan bir masaüstü bilgisayar toplayabilirsiniz. Bu şekilde yanınızda dolaştırdığınız bilgisayarınız daha hafif ve taşınabilir. Oyun ve render için kullandığınız bilgisayarınız ise daha kuvvetli olur.

Addoganli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
İntel yada amd diyemezsiniz. 2 işlemciyi karşılaştırmanız gerekir. Oyun ve render için illa hep yanımda taşıyacağım demiyorsanız laptop tavsiye etmem. O fiyatlara basit bir ultrabook alabilir ve üstüne fena olmayan bir masaüstü bilgisayar toplayabilirsiniz. Bu şekilde yanınızda dolaştırdığınız bilgisayarınız daha hafif ve taşınabilir. Oyun ve render için kullandığınız bilgisayarınız ise daha kuvvetli olur.
İyi de ben sadece sordum. Çağdaş hoca yukarıda Intel olan versiyon daha iyi olur demiş. Ben de nedenini sordum.

Fake God

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
Yanlış anladınız sanıyorum ki. Ben size birşey demedim ki. Örneğin almayı düşündüğünüz 2 bilgisayardan birinde intel birinde amd vardır. O iki modelde olan işlemcileri karşılaştırmak gerekir. Tüm intel işlemciler amd işlemcilerden daha iyi gibi bir durum tabiki yok. Render işlemci ile de yapılabilir ekran kartı ile de yapılabilir. Hangi programı kullanacaksınız önceliğiniz hangisi olacak? İşlemci mi ekran kartı mı? İlk kullanacağınız programa göre buna karar vermeniz gerekiyor.

harween

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Poker oynamak, beyin fonksiyonunuzu geliştirmenize, hafızanızı geliştirmenize ve yaşlandıkça bile sizi zinde tutmanıza yardımcı olabilir aviatör demo Yaşlandıkça kendinizi en iyi durumda tutmak istiyorsanız, poker oynamak çözüm olabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri