Oyun videosu kaydetmek

Arif Yıldızbakan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Oyun videosu kaydetmek istiyorum kasmadan sistemim lol de 480p de bile tam kaliteli kaydetmiyo
Cpu yu degistirsem düzelir mi diye soruyorum yani athlon 640 yada phenom 950 alsam hd kayit yapabilirmiyim assagida sistemim
6gb ddr2 ram
Ga-ma -78-gm s2h
Phenom 8650 x3 2.3ghz
Hd 6570 ekran karti 2gb 128bit

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Eğer video alırken FPS de sorun yaşamıyorsanız kayıt ayarlarınızda problem vardır OBS genelde yayın için kullanılan bir program (genellikle). Size tavsiyem Bancam, Fraps, Action, bu programlardan birini kullanmanız. Ayrıca ayarların nasıl yapılacağını eğitim videoları izleyerek yapabilirsiniz.

KS

Arif Yıldızbakan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
onur.firatt' Alıntı:
Eğer video alırken FPS de sorun yaşamıyorsanız kayıt ayarlarınızda problem vardır OBS genelde yayın için kullanılan bir program (genellikle). Size tavsiyem Bancam, Fraps, Action, bu programlardan birini kullanmanız. Ayrıca ayarların nasıl yapılacağını eğitim videoları izleyerek yapabilirsiniz.

hepsini denedim hem kayıt yaparken fps düşüyo hem video kayıtları kaliitesiz

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Saten 720p nin aşağısı kalitesiz olur 480p telefonlarda iyi görünüyor kalite olarak. 1080p de kayıt çekince de kalitesiz ise sorun sorun yazılımsal yani pc de olabilir

KS

Arif Yıldızbakan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
onur.firatt' Alıntı:
Saten 720p nin aşağısı kalitesiz olur 480p telefonlarda iyi görünüyor kalite olarak. 1080p de kayıt çekince de kalitesiz ise sorun sorun yazılımsal yani pc de olabilir

sen yazı yazmak için yazıyon hiç yazma yazımın başını okusan yeterliydi sadece bu tür programların işlemcimi kullandıklarını sordum

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dostum anlatmaya çalışıyorum kalitesiz kaydetmenin CPU ile alakası olmaz.

Ve ayrıca oyunları hangi çözünürlükte oynuyorsun.
Burada her şeyi bilme gibi bir lüksümüz olmuyor olabilecek ihtimalleri size söylüyoruz.

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sorunu kendin okursan farkına varırsın yazdığın gibi anlaşılmıyor. Evet bu tarz programlar işlemci kullanır.

Biz burada size yardımcı olmaya çalışıyoruz farkında iseniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri