Soru Oyun + Yayın Yaparken Oyun Kapanıyor.

enesmut

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
incehesap üzerinden 3 hafta önce bir bilgisayar aldım. özellikleri aşağıda. bilgisayarda oyun oynarken ve yayın yaparken oyun kapanıyor.

işlemcinin boşta sıcaklığı 45-55 arası
ekran kartı boşta 40-45 arası

sistem
i512400f(stock fan takılı)
rtx 3070 asus dual
asus tuf b660m e d4 anakart
16gb ram
750 w 80+gold fsp hydro pro g
frisby 9330g kasa(kasa çok dandik aldıktan sonra farkettim biliyorum)

yardımcı olurmusunuz

goktancelik

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
49
incehesap üzerinden 3 hafta önce bir bilgisayar aldım. özellikleri aşağıda. bilgisayarda oyun oynarken ve yayın yaparken oyun kapanıyor.

sistem
rtx 3070 asus dual
16gb ram

yardımcı olurmusunuz
Yayın ayarlarının doğru olduğundan emin misin?
Bunun eşdeğeri olarak
Ryzen 5 5600
Rx 6700 xt varken bende sorunsuz akıcı bir şekilde yayın yapıyordum geçen yıl

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637

sistem
rtx 3070 asus dual
16gb ram

yardımcı olurmusunuz
Yayın ayarlarını Dogru yaptıgına emin misin hocam, ve yayını islemciden mi veriyorsun yoksa ekran kartından mı

KS

enesmut

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Yayın ayarlarının doğru olduğundan emin misin?
Bunun eşdeğeri olarak
Ryzen 5 5600
Rx 6700 xt varken bende sorunsuz akıcı bir şekilde yayın yapıyordum geçen yıl
Yayın ayarlarını Dogru yaptıgına emin misin hocam, ve yayını islemciden mi veriyorsun yoksa ekran kartından mı
Hocalarım yayın ayarlarım doğru aynı ayarlarla monster laptopda veriyordum sıkıntı yoktu.
monsterda 1660ti ve i7 9nesil işlemci vardı
oyun ayarları biraz yüksek oynuyorum ondan olma ihtimali varmı diyecem ama ortaya çektim gene kapandı
işlemci stok fan kaynaklı olabilirmi

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Hocalarım yayın ayarlarım doğru aynı ayarlarla monster laptopda veriyordum sıkıntı yoktu.
oyun ayarları biraz yüksek oynuyorum ondan olma ihtimali varmı diyecem ama ortaya çektim gene kapandı
msı afterburn ile sıcaklıgı kontrol edin

ve söylermisiniz yayını islemciyle mi aktarıyorsunuz yoksa ekran kartıyla mı

goktancelik

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
49
Yani İ5 12400f stok fan aslında yetiyor ama yayınlarda işlemciye yük bindiriyorsanız eğer sıcaklık belki sorun olmuştur onun dışında kule tipi alınması daha sağlıklı oluyor düşük bütçe olarak AG400 , ID Cooling Se 214 XT öneririm

Sadece yayında oyun oynarken mi kapanıyor yoksa normal oyun oynarken de mi kapanıyor ? Hangi durumlarda bu sorun var

KS

enesmut

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Yani İ5 12400f stok fan aslında yetiyor ama yayınlarda işlemciye yük bindiriyorsanız eğer sıcaklık belki sorun olmuştur onun dışında kule tipi alınması daha sağlıklı oluyor düşük bütçe olarak AG400 , ID Cooling Se 214 XT öneririm

Sadece yayında oyun oynarken mi kapanıyor yoksa normal oyun oynarken de mi kapanıyor ? Hangi durumlarda bu sorun var
sadece oyun oynarken da yapıtığı oluyor arada işlemci fanında aşırı ses geliyor sonra tık gidiyor

goktancelik

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
49
tahminimce işlemcinin aşırı ısınmasından dolayı böyle bir sorunla karşılaşıyorsun çünkü psu ve diğer parçalar kaliteli ve yetecek parçalar. Stok soğutucu yerine önerdiğim soğutuculardan birini veya bütçe daha yüksekse daha iyi soğutucu almanı öneririm

KS

enesmut

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
tahminimce işlemcinin aşırı ısınmasından dolayı böyle bir sorunla karşılaşıyorsun çünkü psu ve diğer parçalar kaliteli ve yetecek parçalar. Stok soğutucu yerine önerdiğim soğutuculardan birini veya bütçe daha yüksekse daha iyi soğutucu almanı öneririm
tamamdır hocam teşekkürler bende stok soğutucu olduğunu düşünüyordum da genede buraya yazmak istedim sağolasın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri