yıpratmaz sadece ekran kartının vs... istediği elektriği verirMerhaba masaüstü bir sistemim var, yüsek bir sistem. Oyunlarda da sorun yok oynatiyor ama güç modu dengelideymiş. Bunu yüksek performansa alsam sisteme sürekli yük bindirip yıpratırmı? Sizce?
Bence bilgisayarın iyi ise dengeliden de düşüğüne çek ne kadar az zorlarsan okadar ömrü artar (kesin bilgi değil benim görüşüm)Merhaba masaüstü bir sistemim var, yüsek bir sistem. Oyunlarda da sorun yok oynatiyor ama güç modu dengelideymiş. Bunu yüksek performansa alsam sisteme sürekli yük bindirip yıpratırmı? Sizce?
Sorun olucağını düşünmüyorum.Merhaba masaüstü bir sistemim var, yüsek bir sistem. Oyunlarda da sorun yok oynatiyor ama güç modu dengelideymiş. Bunu yüksek performansa alsam sisteme sürekli yük bindirip yıpratırmı? Sizce?
Oc olmadığı sürece sorun olmaz zaten kart tam performans vericek şekilde ayarlamışBence bilgisayarın iyi ise dengeliden de düşüğüne çek ne kadar az zorlarsan okadar ömrü artar (kesin bilgi değil benim görüşüm)
Ben olduğu gibi bırakıyorumSiz hangi güç modunda kullaniyorsunuz mesela?