Oyuncu Koltugu

Turkbeyi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Arkadaşlar yaz kış gıdıcek saglam fıyatı fark etmez adam akıllı bır koltur arıyorum önerılerınızı beklıyorum

Madara Uchiha

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Arkadaşlar yaz kış gıdıcek saglam fıyatı fark etmez adam akıllı bır koltur arıyorum önerılerınızı beklıyorum

Aynı konudan üstte var bakabilirsin

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,445

Blaster

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
57
Bende Rampage marka, modelini göremediğim bir oyuncu koltuğu var. Şu bel ve boyun kısmını tutan kayışlar zaman geçtikçe sarkıyor. Bir noktasından düğüm oluşturup sararak top haline getirdim ve çengelli iğne ile tutturdum ama hâlâ sarkmaya devam ediyor. Eğer ortam bir sorun ise kayışlı modellerden uzak durun.

KS

Turkbeyi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
hawk gamıngın yerıne gıttım koltukları bıldıgın bulaşık sunger gıbı ıcı cok gereksız bı koltuk marka

Bende Rampage marka, modelini göremediğim bir oyuncu koltuğu var. Şu bel ve boyun kısmını tutan kayışlar zaman geçtikçe sarkıyor. Bir noktasından düğüm oluşturup sararak top haline getirdim ve çengelli iğne ile tutturdum ama hâlâ sarkmaya devam ediyor. Eğer ortam bir sorun ise kayışlı modellerden uzak durun.
rampage almam zaten knk

KS

Turkbeyi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
peki ne aldın hawk yerine ?

Razer Enki Black Siyah 4D Oyuncu Koltuğu​

şunu dusunuyorum cok ıyı cok rahat ancak kumaş degil ama gınede itopyadan sıparış verdım sonradan fark ettım boyun yastıgı fılen yok ıcınde ıptal ettım itopyada cakal olmuş artık her konuda 7440tl lık sıparıs verıyon kargo yu bıle sana ıtelıyor 30tl lık doner soyle adam ucretsız getırıyor *** sorun 30 40tl degıl sorun cakallık

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
hawk gamıngın yerıne gıttım koltukları bıldıgın bulaşık sunger gıbı ıcı cok gereksız bı koltuk marka

rampage almam zaten knk
evet hawk sadece yastık ve bel desteği sadece cok sert onun dısında sorun yok

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
KS

Turkbeyi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
oyuncu ekipmanları cıkartan ilklerden razer
knk bunun x olan degılde dırek en son cıkan razer enki yi alcam da bu koltuk sende varmı elınde suan acaba yazın terletme cok yaparmı ?

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri