Öneri Oyuncu Koltuğu

konuray

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
Merhaba arkadaşlar. 3000-5000 arası oyuncu koltuğu arıyorum. oyun oynarken ben ayaklarımı masanın üstüne atıyorum film izlerken falan. haliyle geriye de yaslanıyorum. 3 tane normal(500-700tl) ofis koltuklarından süspansiyon olan yerinden kırmışlığım var .oturduğumda kalçamı ağrıtmayan ve geriye falan yaslandığımda kırılmayacak ve aynı şekilde koltuğun şirazesi kaymayacak şekilde ( en başta sırt kısmı düz oluyor ben öyle oturunca bir süre sonra ilk aldığım zamnki gibi arkaya doğru eğiliyor) bir oyuncu koltuğu arıyorum :) önerilerinizi bekliyorum

servet Ünal

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
hawk al bence modeli şuanda aklıma gelmedi ama 4300 civarııydı

fuRkan_dt

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
Merhaba arkadaşlar. 3000-5000 arası oyuncu koltuğu arıyorum. oyun oynarken ben ayaklarımı masanın üstüne atıyorum film izlerken falan. haliyle geriye de yaslanıyorum. 3 tane normal(500-700tl) ofis koltuklarından süspansiyon olan yerinden kırmışlığım var .oturduğumda kalçamı ağrıtmayan ve geriye falan yaslandığımda kırılmayacak ve aynı şekilde koltuğun şirazesi kaymayacak şekilde ( en başta sırt kısmı düz oluyor ben öyle oturunca bir süre sonra ilk aldığım zamnki gibi arkaya doğru eğiliyor) bir oyuncu koltuğu arıyorum :) önerilerinizi bekliyorum

KS

konuray

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
hawklara baktım da oturdugum yerin kalınlığı beni tatmin etmedi ince gözüküyor. emaneti ağrıtabilir xdriveler nasıldır

fuRkan_dt

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
xdrive koltuklari hakkinda bilgim yok fakat deri koltuk almanizi onermem kumas ozellikle yaz aylarinda cok avantajli oluyor

KS

konuray

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
başka önerileri olan varmıdır

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri