hocam 350 civarına kadar çıkabilirim sıkıntı olmaz. benim asıl aradığım özellik kulağı tamamen kaplasın acıtmasın uzun süreli kullanımlarda bu üründe nasıl olur acabaHocam bütçeyi çok az aşıyor. Bütçenize göre en mantıklısı bu olur bence.
![]()
James Donkey 710 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz James Donkey 710 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! James Donkey 710 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 823,53 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
sağolun hocam incelemesine bakıyım karar vericem.Hocam o zaman bunu alın. Ben bayağı bı internet kafede takılan birisiydim. Bu kulaklıktan vardı işletmede. Öyle 4 5 saat oturmamıza rağmen ağrı yapmadı hiç. Kulağı da tamamen sardığını söyleyebilirim.
![]()
James Donkey 711 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz James Donkey 711 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! James Donkey 711 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com