Oyuncu Notebook Önerisi Bütçe:20.000-40.000

Asfalt 16

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Cümleten selamun aleyküm. Facebook'tan giremedim eski kayıttan girdim foruma. Öncelikle herkese iyi forumlar.
Şimdi oyun oynama amaçlı cs:go'dan tutun assassin'c creed, God of War gibi hikayeli oyunları oynayacak, verdiğimiz paraya da değecek, en az 5 yıl götürecek güzel mantıklı fiyata notebook arıyorum. piyasada çok fazla çeşit var ama 4050li laptop ile 4060lı laptop arasında 1000₺ gibi bir rakam oynadığını da görüyorum. Güzel bir model ya da cpu+gpu dengeli bir model önerirseniz belki gaming gecesinden falan uygun fiyata düşürme fırsatımız olur. Son videodaki laptopta gigabyte notebook çok ısındığı için pek hoşuma gitmedi desem yeri olur. Birde ekran kartının wattları kırpılmamış düşük wattlarda gezen modellerde var msı katanaydı sanırım 4050 modeli 45 watt civarı.

linkteki model hoşuma gitti ama gereksiz para harcaması yapmaktan korkuyorum. 4050lili model de işimizi görür mü yada
amd cpu+gpu modeller nasıl. tavsiyelerinizi bekliyorum.

w4da

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
reis attigin laptop guzelde biraz fazla abartmislar 17.3 inc ve 360hz gereksiz bence https://ty.gl/isnu087bb6 bu attigima bakabilirsin 140w ekran karti

w4da

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
17.3" Olması güzel bir durum. 4050li içerenler modeller 20bin liradan başlıyor güzel kampanya denk gelirse. tavsiyen için teşekkür ederim.
17.3 olmasi bencede guzel ama 360 hz oldugu icin fiyati bayagi bi artmis 360hz gereksiz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri