Oyunda Çıkan Siyah Çizgiler

furkanxzeus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Oyunda siyah cizgi çıkıyor ana ekranda olmuyor ama alt tab atınca düzeliyor sorun nedir aklamadım? Ayrıca ekran kartımdan da cızırtı sesi geliyor coil whine mıdır?

Ekli dosyalar

• IMG_5288.jpeg
    IMG_5288.jpeg
    1.3 MB · Görüntüleme: 17

Kaan63

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
70
hocam şöyle ufak bir yöntem söyleyeyim ekran görüntüsü alıp painte kopyala çizgiler orda da mevcut ise ekran kartında problem olabilir, çizgiler yoksa monitorde problem olabilir

emel06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
grafik sürücülerini mutlaka güncelle birde oyun içi grafik ayarlarını düşürmek veya değiştirmekte işine yarayabilir bende de aynı oluyordu teknoloji destek hattını aradım sorunumu hemen çözdüler devam ederse sende ara istersen.

KS

furkanxzeus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
grafik sürücülerini mutlaka güncelle birde oyun içi grafik ayarlarını düşürmek veya değiştirmekte işine yarayabilir bende de aynı oluyordu teknoloji destek hattını aradım sorunumu hemen çözdüler devam ederse sende ara istersen.
Teşekkürler ekran kartını gönderdim baya bi ses geliyordu coil whine da olabilir ama süre geçmeden yolladım

hocam şöyle ufak bir yöntem söyleyeyim ekran görüntüsü alıp painte kopyala çizgiler orda da mevcut ise ekran kartında problem olabilir, çizgiler yoksa monitorde problem olabilir
Denk gelirse deneyeceğim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri