Yardım Oyunda Siyah Bölgeler Kırmızı Görünüyor

Arifxxw

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Arkadaşlar Call of duty black ops 2 yi oynamak istedim ama oyunda siyah bölgeler kırmızı görünüyor. Aydınlık olan bölgelerde sıkıntı yok. Oyun içi ayarların hepsini yüksek - düşük falan yaptım ama herhangibir şey değişmedi. Gölgelendirmeyi falanda kapattım sonuç aynı. Şuan yüklü farklı bir oyun olmadığını için deneme yapamadım farklı oyunlarda aynı sorun olup olmadığı ile ilgili. Daha önce böyle bir sorun ile karşılaşan oldu mu? Veya önerebileceğiniz birşey var mı?
Monitörün renk ve piksel testlerini yaptım sıkıntı yok. Monitör 1 haftalık.

MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI
MSI RTX 5080
RYZEN 7 9800X3D
Monitör: Monster Aryond a32 v2 VA panel
IMG-20250225-WA0006.jpg

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,237
Arkadaşlar Call of duty black ops 2 yi oynamak istedim ama oyunda siyah bölgeler kırmızı görünüyor. Aydınlık olan bölgelerde sıkıntı yok. Oyun içi ayarların hepsini yüksek - düşük falan yaptım ama herhangibir şey değişmedi. Gölgelendirmeyi falanda kapattım sonuç aynı. Şuan yüklü farklı bir oyun olmadığını için deneme yapamadım farklı oyunlarda aynı sorun olup olmadığı ile ilgili. Daha önce böyle bir sorun ile karşılaşan oldu mu? Veya önerebileceğiniz birşey var mı?
Monitörün renk ve piksel testlerini yaptım sıkıntı yok. Monitör 1 haftalık.

MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI
MSI RTX 5080
RYZEN 7 9800X3D
Monitör: Monster Aryond a32 v2 VA panel
Ekli dosyayı görüntüle 41316
Merhaba,

HDMI kablosundan olma şansı yüksek, daha önce bu durumu yaşadın mi.?

KS

Arifxxw

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Merhaba,

HDMI kablosundan olma şansı yüksek, daha önce bu durumu yaşadın mi.?
Dp 1.4 kablo kullanıyorum. Sistemi 1 hafta önce topladım. Başka bir yerde böyle sıkıntı yaşamadım. Denenek için call of duty black ops 3 üde yükledim ve böyle bir sorun yaşamadım onda. Oyunlar orjinal steam den yüklüyorum ama black ops 2 de sıkıntı var sanırım çözemedim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri