GPU veya kablo bağlantında bir sorun olabilir mi? Kasayı açıp kontrol eder misin.Oyundayken gpu kullanimi sifir oluyo oyun takili kaliyor geri duzeliyor
hocam oyunun bi sahnesinde öyle oldu hareketli bi sahneydi sonra düzeldi acaba neden olduGPU veya kablo bağlantında bir sorun olabilir mi? Kasayı açıp kontrol eder misin.
Tek seferlik bir şeyse anlık etki etmiş olabilecek pek çok şey var, önemli bir sorun olduğunu sanmıyorum. Sıkça tekrarlanmadıysa bir sorun yoktur her zaman olabilir o tarz takılmalar.hocam oyunun bi sahnesinde öyle oldu hareketli bi sahneydi sonra düzeldi acaba neden oldu
Ekran kartinda bi problem olsa hep yapar dimi yada darbogaz olabilirmiTek seferlik bir şeyse anlık etki etmiş olabilecek pek çok şey var, önemli bir sorun olduğunu sanmıyorum. Sıkça tekrarlanmadıysa bir sorun yoktur her zaman olabilir o tarz takılmalar.
Sorun olduğunu sanmıyorum. Oynadığınız oyun, işlemci ve ekran kartınız ne?Ekran kartinda bi problem olsa hep yapar dimi yada darbogaz olabilirmi
İ5 14400f rtx 5070 fps degerlerinide attimSorun olduğunu sanmıyorum. Oynadığınız oyun, işlemci ve ekran kartınız ne?
Ekran karti 70 dereceleri goruyor normalmi acaba isiniyomu ondanmi gucunu kisiyo5070in tam gücünü bilmiyorum çok araştırmadım ama darboğaz yapıyor olabilir gibi geldi, bunun ile ilgili ayrı bir konu açıp sorarsanız daha çok kişiden fikir almış olursunuz.