Oyundayken Moni̇törün No Si̇gnal Veri̇p Kasanin Çalişmaya Devam Etmesi̇

nalyecsene

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba arkadaşlar, sabah monitörüme bağladım sistemi kargodan geldi valorant oyununa ya da herhangi başka bir oyuna giriyorum monitörde sinyal kesilip kasa ve işletim sistemi çalışmaya devam ediyor daha öncesinde 1 gün tv de bağlı kaldı böyle bir sorun yaşamadım çözümü nedir acaba yardımcı olabilecek var mı Allah rızası için.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Merhaba arkadaşlar, sabah monitörüme bağladım sistemi kargodan geldi valorant oyununa ya da herhangi başka bir oyuna giriyorum monitörde sinyal kesilip kasa ve işletim sistemi çalışmaya devam ediyor daha öncesinde 1 gün tv de bağlı kaldı böyle bir sorun yaşamadım çözümü nedir acaba yardımcı olabilecek var mı Allah rızası için.
ekran kartın %100 amd değil mi?

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
anladım driver kaynaklı olabilir birde monitör eski mi eskiyse çözünürlüğü ayarlayamıyor bende aynı sıkıntıyı yaşadım ama benim driver kaynaklıydı

KS

nalyecsene

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Driver güncelledim, ekran kartı sıcaklığı kaynaklı olabilir mi masaüstünde windows kullanırken herhangi bir sıkıntı bulunmuyor çünkü

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
bilgisayarı kapatın bios pilini cıkartın sonra bilgisayarı acın ekran gelirse 2 3 saat kullanın sonra bios pilini takın ve saati ve tarihi ayarlayın

KS

nalyecsene

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Böyle düzelme şansı var mı herhangi bir zararı olur mu

galax markasına ait 3070ti
bios pili adı üstünde bios icin vardır , tarihi ayarlaman gerek yoksa google gibi seyleri zor kullanırsınız

bazen sorun biosta oluyor cıkartın takın ekran gelmezse baska cözüm bilemiyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri